€ 99,79

HET #1 EVENT: DROOM, LEEF, GENIET

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WAT IS "DROOM, LEEF, GENIET" (DLG)?

De Geheimen tot een Krachtige Mindset en Positief Denken: Hoe je je brein kunt gebruiken om positief te denken, productiever te zijn, los te laten en een gelukkig leven te hebben.

Droom, Leef, Geniet is hét evenement waar je leert over persoonlijke groei, positieve mindset, overtuigingen en emoties. Het is voor een ieder met veel of weinig ervaring in persoonlijke ontwikkeling. Voor vaders en moeders. Managers en ondernemers. Tieners en gepensioneerden. Iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen en het maximale uit het leven wilt halen.

In 2 dagen krijg je praktische handvatten, technieken en inzichten om positieve emoties te ontwikkelen, beperkende overtuigingen te de-blokkeren en te ontdekken waarom je doet wat je doet. Het zit boordevol oefeningen, live demonstraties en concrete inzichten die je helpen om invloed uit te oefenen op je denken, doen en voelen. Van jezelf en anderen.


AGENDA VAN DROOM, LEEF, GENIET
Als je persoonlijk wilt groeien, productiever en succesvoller wilt zijn, je maximale potentieel wilt bereiken en gelukkiger wilt zijn, dan is dit event voor jou bedoeld.

  • 7 manieren voor een krachtige mindset. De kracht van positief denken kennen de meeste mensen. Maar hoe doe je dat? Leer eenvoudige, maar krachtige manieren om een positieve en krachtige mindset te ontwikkelen.


  • Dé techniek om beperkende overtuigingen te veranderen. Overtuigingen -dat wat je gelooft over jezelf en wat je wel of niet kan- beinvloeden de mate waarin je succes hebt en gelukkig bent.


  • 3 manieren om om te gaan met angst voor falen. Uitstelgedrag, overmatig werk controleren, alles perfect willen doen. Het zijn manieren om te voorkomen dat we falen én blokkeren je om je doel te bereiken. Leer hoe dit voor eens en altijd uit je systeem te halen.


  • De techniek om te stoppen met een negatieve interne dialoog. Wat zeg jij tegen jezelf als je zenuwachtig bent voor een presentatie, tegen een gesprek op ziet of het tegenzit in je werk? Stop met jezelf naar beneden te halen. Laat je interne dialoog vóór je werken in plaats van tegen je.


  • Negatieve mensen om je heen: hoe ga je ermee om? Je omgeving kan je energie geven, maar ook enorm veel energie kosten. Hoe ga je om met energievreters en voorkom je dat het op jou overslaat?


  • Inventariseer hoe je leven er nu uitziet op belangrijke gebieden. Hoe goed je je zaken ook op een rij hebt, we hebben allemaal gebieden in ons leven die verbeterd kunnen worden. Denk aan gezondheid bijvoorbeeld. Voel jij je vol energie en passie? Ja? Geweldig! En hoe zit dat op het gebied van werk? Tijdens deze 2 dagen heb jij volledig inzicht in welke gebieden je je wilt ontwikkelen.

  • Ontdek jouw vurige verlangen. Waar zit jouw passie en vurig verlangen? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Contact hebben met jouw innerlijke brandstof is essentieel als je je doelen wilt bereiken en jezelf wilt ontwikkelen. Maak een magnetische missie en ontdek je vurig verlangen.


Wat kost Droom, Leef, Geniet?
Normaal kost een seminar als Droom, Leef, Geniet meer dan € 950. Als je je nu aanmeldt, betaal je slechts de kosten van de locatiehuur en administratie van €95 (is nog geen €48 per dag).
€95,- voor deze 2 ongelooflijke dagen!Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen