€ 99 – € 199

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Philharmonie Haarlem

11 Lange Begijnestraat

2011 HH Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Programma?
Zie www.lalacongres.eu

Opnieuw het beste van IC/IZ in uw moedertaal
Voor de tweede keer organiseren wij het Lage Landen congres over IC/IZ geneeskunde. In dit vakgebied zijn zowel België als Nederland spelers van wereldklasse. Maar er zijn grote verschillen in aanpak tussen beide landen. Dat maakt het zowel nuttig als leuk om van elkaar te leren. En elkaar beter te leren kennen. Uiteraard weer volledig in het Nederlands. Een traditie is geboren!

Het leukste en meest diverse IC/IZ congres
Wederom mogen we de volledige Nederlandstalige IC/IZ top uit zowel België als Nederland tot onze sprekers en moderatoren rekenen. Het programma sluit bovendien uitstekend aan bij de dagelijkse klinische praktijk. Daarbij besteden we niet alleen aandacht aan de klassieke onderwerpen, maar komen ook minder gebruikelijke zaken uitgebreid aan bod. Deze diversiteit maakt het congres bij uitstek geschikt om als multidisciplinair team te bezoeken. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om de banden binnen uw team hierdoor te versterken!

Doelgroep en locatie
Intensivisten, IC/IZ verpleegkundigen, IC/IZ artsen, Spoed/SEH artsen, Spoed/SEH verpleegkundigen, Anesthesiologen, Internisten, Longartsen en ieder ander met interesse voor IC/IZ. De tweede editie van het Lage Landen congres zal plaatsvinden in de Philharmonie in de prachtige stad Haarlem. Wist u dat daar daags na het congres ook het beroemde bloemencorso plaatsvindt?

Accreditatie
Nederland: verkregen bij NVIC, NVA, NIV en NVSHA.
België: verkregen, inclusief de rubriek Economie en Ethiek.

Kosten
Medisch Specialist (lid NVIC/SIZ) € 169
Medisch Specialist (geen lid) € 199
Arts (geen medisch specialist) € 149
IC / IZ verpleegkundige € 99
Overige belangstellende € 149

Organisatie
Stichting LaLa in samenwerking met UZ Gent (Prof. dr. Johan Decruyenaere, Dr. Kirsten Colpaert), VUmc Amsterdam (Prof. dr. Armand Girbes, Dr. Paul Elbers). Secretariaat: VU medisch centrum Amsterdam, Intensive Care Volwassenen; Mw. Olga Tito-Koedijk; +31 (0)20-444 36 97; o.koedijk@vumc.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Philharmonie Haarlem

11 Lange Begijnestraat

2011 HH Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen