Meerdere data

Het belang van Incident Response en Threat Hunting

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We kunnen het er allemaal over eens zijn: Geen enkele security tool biedt u 100% bescherming. Dit is ook de reden dat er extra functionaliteit nodig is die u inzicht geeft in wat er op uw systeem gebeurd en is gebeurd. Daarom is EDR (Endpoint Detection en Response) functionaliteit noodzakelijk voor een optimale bescherming. Iets dat niet alleen CrowdStrike zegt, ook instituten als Gartner en Forrester geven dit duidelijk aan.

Tijdens dit webinar laten wij (CrowdStrike en Access42) u zien welke functionaliteit EDR biedt, hoe dit u kan helpen om te onderzoeken hoe een Security Threat in uw netwerk is gekomen en hoe dan te acteren. Wij geven u informatie over het proces ná de aanval en hoe u kunt voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Naast gebruik te maken van EDR is het van groot belang om pro-actief naar threats in het netwerk te zoeken. We noemen dit Threat hunting; we laten u zien hoe u, door gebruik te maken van de Falcon tool, door middel van Searches en Queries naar nieuwe en “Known Threat Behaviours” kunt hunten en daarmee de kans op een succesvolle aanval kunt verkleinen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen