€ 15

Het Carrièrecafé Radboud Universiteit | 06-03-2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Waagh

26 Grote Markt

6511 KB Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Faculteit der Managementwetenschappen organiseert verschillende activiteiten voor haar alumni. Eén van deze activiteiten is Het Carrièrecafé, een avond speciaal georganiseerd voor alumni van 30 jaar en ouder. In Het Carrièrecafé is jouw droombaan het gesprek van de dag. Onder vakkundige begeleiding mag je een avond aan de slag met de volgende stap in jouw carrière.

Voor wie?

Vraag jij je, net als veel leeftijdsgenoten, steeds regelmatiger af wat je nu eigenlijk echt wilt? Of dolen vragen als 'Komt mijn talent nu wel volledig tot zijn recht?', 'Ik mag nog zeker 20 jaar werken, hoe zorg ik dat ik daar plezier in houd?', 'Ben ik niet te oud om een carrièreswitch te maken? 'Zal ik weer gaan studeren?' of 'Hoe pak ik zo'n grote verandering op de juiste manier aan?' door je hoofd, dan is het Carrierecafé het antwoord.

Programma

Het programma begint met een plenaire masterclass over carrièreontwikkeling. Hierna start het Carrièrecafé. Onder begeleiding van getrainde coaches doorloop je een viertal rondes. De coaches zijn getrainde alumni van onze faculteit. Ze spreken uit ervaring: een aantal van hen heeft gekozen voor een andere loopbaan.

In de rondes staan jouw unieke talenten centraal. Je beantwoordt de vraag hoe jouw droombaan eruitziet en we stippelen de vervolgstappen uit die nodig zijn om die droom werkelijkheid te laten worden. Tot slot zetten we de netwerken van alle aanwezigen in om jou te helpen bij het zetten van jouw eerste stap! De ervaring leert dat er onder de aanwezigen een heleboel eerste stappen in de goede, vaak andere richting worden gezet.

Durf jij de volgende stap in je carrière te nemen? Dan zien we jou op 6 maart tijdens het Carrièrecafé!

Praktisch

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via careerservice@fm.ru.nl.

Meer over het Carrièrecafé vind je op: www.hetcarrierecafe.nl

Tijd: 19:00 – 23.00 uur
Locatie: De Waagh Nijmegen
Deelname: € 15,- (inclusief drankjes en hapjes)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Waagh

26 Grote Markt

6511 KB Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen