Het Circuloco paviljoen op de Floriade; circulair bouwen en ondernemen

Het Circuloco paviljoen op de Floriade; circulair bouwen en ondernemen

Venster Acties en details

€ 69

Datum en tijd

Locatie

Almere

Sturmeyweg 1

1324KN Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Duik met Circuloco in de wereld van circulair bouwen aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden op de Floriade Expo in Almere!

Over dit evenement

Duik met één van de tien partners van Circuloco in de wereld van circulair bouwen aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden van het bouwproces van Circuloco. Je wordt meegenomen in alle facetten die bij het circulair bouwen van het paviljoen komen kijken; het ontwerpproces, toepassing van circulaire principes, vergunningaanvraag, urban mining en hoe de materialen een nieuwe bestemming hebben gekregen.

Welke uitdagingen werden overwonnen, welke samenwerkingen zijn er ontstaan? Er wordt ook ingegaan op een andere manier van werken die onlosmakelijk verbonden is aan dit innovatieve project; van een circulaire businesscase tot circulaire bedrijfsvoering.

Uiteraard word je in een rondleiding meegenomen door het paviljoen, waardoor het afgelegde bouwproces écht tot leven komt. Je gaat naar huis met inspiratie en motivatie om ook zelf met circulair bouwen aan de slag te gaan.

Dit programma is inclusief entreeticket voor Floriade, lezing, rondleiding, drink&bite, local goodie en bijdrage aan het paviljoen. Uiteraard ben je voor of na het programma vrij om de rest van de Floriade te ontdekken.

Afbeelding van Het Circuloco paviljoen op de Floriade; circulair bouwen en ondernemen
Afbeelding van Het Circuloco paviljoen op de Floriade; circulair bouwen en ondernemen

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen