Gratis

Het dagelijkse werk van een forensisch psycholoog - Interactieve VAPT-lezin...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tilburg University

Warandelaan 2

5037 AB Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dinsdagavond 27 februari organiseert de Vereniging voor Afgestudeerde Psychologen Tilburg een interactieve lezing. Voor welke uitdagingen komt een forensisch psycholoog in de dagelijkse praktijk te staan? Welke risico’s moet men nemen en in hoeverre kan de psycholoog een recidief voorkomen? Klinisch psycholoog Wim van Geffen vertelt over zijn ervaring binnen de forensische psychiatrie!

Lezing: Het boeiende dagelijkse werk van een forensisch psycholoog door Wim van Geffen.

Michel P. verkrachtte en vermoordde Anne Faber op 29 september 2017. Het land zocht mee, was bezorgd en daarna geschokt toen bleek dat hij in een forensisch psychiatrische setting behandeld werd voor eerdere delicten.

Volgens PowNed, Geen Stijl en de Telegraaf was hij een gestoorde kinderverkrachter, die in een libertijns sexfeestparadijs met drank, drugs en alle vrijheid een straf uit zit. Het systeem is verrot en de behandelaars zijn geitenwollen sokken types.

Deze VAPT-bijeenkomst, met als spreker dhr. Wim van Geffen (klinisch psycholoog), zal met audiovisuele middelen duidelijk maken hoe de dagelijkse praktijk in een vergelijkbare setting er aan toe gaat.

Van de deelnemers wordt gevraagd om zelf een oordeel te vormen over dit dilemma! Nieuwsgierig? Kom op dinsdag 27 februari naar deze interactieve lezing!


Om je aan te melden voor de avond, meldt je je aan via Eventbrite. Na je aanmelding ontvang je een inschrijfbevestiging. Het is niet nodig een ticket te printen.

Toegang is gratis voor betalende leden, €5,- voor studenten en medewerkers van TiU en €10,- voor niet-betalende leden. Deze bijdrage kan contact of per pin op de avond zelf voldaan worden.


Let op: de lezing zal plaatsvinden in DZ8 (Dante Building). Er is een inlooptijd van 19.30-19.45u. Om 19.45u zal de interactieve lezing van start gaan. Zorg dat je op tijd bent!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tilburg University

Warandelaan 2

5037 AB Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen