Uitverkocht

Het eerste contact met een vrouw - workshop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lazuli Zaalverhuur Utrecht

243 Oudegracht

3511 NL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Herken jij je als man in onderstaande punten?

  • Contact leggen of het aanspreken van vrouwen vind ik lastig!

  • Ik wil mijn zelfvertrouwen vergroten

  • Mijn liefdesleven kan een boost gebruiken


Kom dan naar de workshop van WeSocialMEN op donderdag 7 juni in Utrecht, Nederland. Wij werken met mannen samen die open staan om de juiste levenspartner te vinden en daarbij te blijven, door hen te leren hoe je het eerste contact met een vrouw overdag op straat legt.


In een wereld van social media en onpersoonlijk contact, blijft het leggen van offline waardevolle contacten een lastige onderneming voor veel mannen. In het echt iemand een compliment geven en intentie laten blijven, lijkt in deze dagen moeilijker dan wij denken. Wij weten niet goed meer hoe we de verbinding met de ander kunnen aangaan waardoor we in plaats van naar elkaar toe groeien, we uit elkaar groeien.


Ook uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat steeds meer mensen alleenstaand zijn en dat dit aantal de komende jaren alleen maar zal stijgen. Inmiddels hebben 400+ mannen met ons hier wat aan gedaan, en we nodigen jou ook uit.


Wat ga je in deze workshop leren en ervaren:

  • Hoe je gesprekken start (zowel offline als online)

  • Hoe je een gesprek gaande houdt en verbindt

  • BONUS: je gaat met ons de straat op om ervaring op te kunnen doen in het contact leggen (zie de teaser video op www.wesocialmen.com)


De workshop wordt gegeven door Robin – oprichter van WSM, en Kevin – trainer in opleiding. Kevin is in april 2017 gestart met een workshop ism onze partner Lexa. Na zijn vervolgstappen is hij vanuit zijn eigen ervaring klaar om dit door te geven aan anderen. En via deze video kun je alvast kennis maken met Robin: http://bit.ly/2nD1kvy


Goed om te weten, er zijn slechts 10 plekken beschikbaar zodat we je persoonlijke aandacht kunnen geven. Tevens bieden we je tijdens de workshop een 1op1 vervolgstap aan.


De workshop is zaterdag 7 juni in Utrecht, tot dan.


P.S. Voor vragen over de workshop kan je ook een Facebook bericht sturen of mailen naar hello@wesocialmen.comDatum en tijd

Locatie

Lazuli Zaalverhuur Utrecht

243 Oudegracht

3511 NL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen