€ 15

Het Enneagram | een interactieve introductie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spiritueel Centrum Almere

Kemphaanstraat 1

1358 AD Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Het Enneagram laat de motivatie van je gedrag zien. Daardoor kun je minder sterke kanten verbeteren. Het geeft inzicht in jezelf en anderen.

Over dit evenement

  • Wie ben ik?
  • Waarom doe ik hoe ik doe?
  • Hoe sta ik in relaties?
  • Wat is mijn communicatiestijl?
  • Welke carrière past het beste bij mij?

Vragen die je bezighouden en het het Enneagram geeft je hier inzicht in.

Het Enneagram

Het Enneagram is een psychologisch model, bestaande uit negen karaktertypen. Maar het is veel meer dan dat. De negen planeten staan in het Enneagram, net als de negen aartsengelen. Ook is er De Weg naar Vrijheid, de weg die een kind afloopt van geboorte naar volwassenheid. Er zijn nog veel meer modellen en die vertellen je wie je bent, welke weg je gaat, wat je doel is en hoe jij naar de wereld kijkt.

De grote kracht van het Enneagram is de directe toepasbaarheid. Ieder mens heeft sterke en minder sterke kanten. Iedereen vertoont onder bepaalde omstandigheden dan ook ander gedrag. Het Enneagram laat de motivatie van dat gedrag zien. Daardoor kun je jouw minder sterke kanten verbeteren. Tevens leert het Enneagram je om door meerdere brillen naar de werkelijkheid te kijken in plaats van die ene bril die je gewend bent te gebruiken. Door die mogelijkheden te benutten wordt je flexibel(er) en krijg je inzicht in de onbewuste motivatie van jezelf en anderen. We kunnen zo relaties verbeteren en teams beter laten functioneren.

Niet iedereen werkt vanuit zijn eigen kracht en gebruikt het volledig potentieel van zijn eigen sterke kanten. Door de kennis van het Enneagram kun je over dat potentieel beschikken. Tevens maakt dit model duidelijk waarom we moeite met bepaalde mensen hebben, waarom anderen ons juist aantrekken, waarom je in een slachtofferrol komt te zitten of waarom anderen altijd een beroep op jou doen.

De workshop

Wim Bakker is opgeleid in het Enneagram door wijlen Willem-Jan van de Wetering, die autoriteit in Nederland was in het Enneagram. Hij schreef tientallen boeken over of gebaseerd het Enneagram.

Wim zal onder andere sketches doen van alle 9 types, een feest van herkenning. Een avond vol inzichten, inspiratie en humor. Reserveer alvast je plaats.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spiritueel Centrum Almere

Kemphaanstraat 1

1358 AD Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen