Het Floriade Aanschuifdiner - de piepereditie UITVERKOCHT

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadskas Almere

Forum, Almere Stad

Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Helaas zijn er geen tickets meer beschikbaar voor het Floriade Aanschuifdiner.


Schuif jij ook aan bij het eerste Floriade Aanschuifdiner?

Aan de keukentafel ontstaan de beste ideeën. Met de Floriade Expo 2022 in aantocht nodigen we je graag uit voor het eerste Floriade aanschuifdiner. We gaan met elkaar en met sprekers zoals tv-kok en Flevo Campus smaakmaker Nadia Zerouali in gesprek over piepers, kookkunsten en een groen en gezond Almere.

Piepereditie

De aardappel is niet meer weg te denken uit de Flevolandse klei en ook niet in de verschillende keukens die Almere rijk is. Maar hoe we de aardappel bereiden wordt onder andere door onze culturele achtergrond bepaald en dit levert verschillende en bijzondere gerechten op. Die gaan we proeven op 13 oktober !

Tijdens het diner reikt wethouder Loes Ypma namens de jury van de Floriade Parade cheques uit van maximaal € 1.000 aan nieuwe initiatieven die Almere gezonder en groener maken en daarom een financiële kickstart ontvangen.

Het Floriade Aanschuifdiner is onderdeel van de Dutch Food Week. Van 8 t/m 13 oktober laat Almere vanuit een Stadskas midden in het centrum zien wat wij te bieden hebben op het gebied van voedsel.

Schuif je aan? Wees welkom en meld je aan.

Wij vragen bij binnenkomst een vrijwillige bijdrage van 3 euro voor het diner, deze bijdrage wordt geschonken aan een nader te bepalen goed doel.

Datum en tijd

Locatie

Stadskas Almere

Forum, Almere Stad

Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen