Gratis

Het Groene Brein Festijn!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NEMO Science Museum

2 Oosterdok

1011 VX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uitnodiging Het Groene Brein Festijn!

Het Groene Brein viert zijn eerste lustrum in november. We zijn erg trots op ons netwerk en op de resultaten die we in de afgelopen vijf jaar samen met onze wetenschappers en onze andere partners hebben bereikt. Reden voor een feest!

Het Groene Brein Festijn

Met veel genoegen nodigen we jullie van harte uit voor Het Groene Brein Festijn op donderdagavond 2 november 2017. Tijdens deze avond vieren we het succes van de samenwerking tussen wetenschap en praktijk voor een duurzame, nieuwe en circulaire economie. Uiteraard is er ook ruimschoots gelegenheid om te netwerken en de wetenschappers en samenwerkingspartners van Het Groene Brein te ontmoeten!

Programma

Het festival biedt een uitgebreid keuzemenu met voor elk wat wils. Zo is er een live Groene Breinbrekerinterview door Jan Bom (Hoofdredacteur P+) waarin onderzoek van Groene Brein leden ineens dichtbij komt, ontrafelt Louise Vet (Directeur NIOO-KNAW) in een Mini-College het mysterie over poep=goud, en kun je je kennis testen in de grote Groene Wetenschapsquiz door dé wetenschapsquizmaster Rob van Hattum (eindredacteur wetenschap VPRO, inhoudelijk directeur NEMO). Verder kun je meepraten in een verdiepend rondetafelgesprek over SDG's (op uitnodiging), meedenken bij prikkelende innovaties van startups vanuit de CEbooster en geïnspireerd raken door de samenhang tussen unieke duo's van ondernemers van De Groene Zaak en wetenschappers van Het Groene Brein.

Kortom, een festijn barstensvol inspiratie, innovatie en zichtbare verbinding tussen wetenschap en praktijk dat je niet mag missen. Het
voorlopige programma kun je hier vinden.

NB. Vergeet niet om je gratis kaartje tijdig te reserveren in verband met duurzame catering!

Praktische details
Wat: Festival Het Groene Brein Festijn
Wanneer: Donderdagavond 2 november, tussen 18:30-22:30u
Waar: Nemo, Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam

We hopen jou te mogen ontvangen op deze feestelijke avond.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NEMO Science Museum

2 Oosterdok

1011 VX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen