Het Grote Net Niet Genoeg Sinterklaasfeest 2019

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Helaas, er zijn geen plaatsen meer vrij.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Excelsior '20

415 Parkweg

3121 KK Schiedam

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Helaas, er zijn geen plaatsen meer vrij.
Beschrijving van het evenement
Op 20 november 2019 is het weer tijd voor het Grote Net Niet Genoeg Sinterklaasfeest voor kinderen van 2 - 8 jaar.

Over dit evenement

Kinderen van pashouders kunnen tijdens het grote Net Niet Genoeg Sinterklaasfeest weer genieten van een bezoekje van Sinterklaas. Net aangekomen uit Spanje heeft hij vast weer heel veel mooie cadeautjes meegenomen. Dit jaar zijn wij te gast bij RKSV Excelsior '20 op Sportpark Thurlede.

Het Grote Net Niet Genoeg Sinterklaasfeest is voor alle Net Niet Genoeg Kinderen in de leeftijd 2 - 8 jaar.

LET OP:

Zonder aanmelding en zonder ticket kan er géén toegang worden verleend. Het hele gezin dient op tijd aanwezig te zijn. Zodra het programma is begonnen, kunnen wij geen kinderen meer toelaten.

Voorwaarden:

  • Het ticket is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij controle moet een geldig identiteitsdocument met foto kunnen worden getoond: paspoort of identiteitskaart. Het tonen van een geldig identiteitsdocument met foto geldt voor kinderen die met hun naam op het ticket staan.
  • Het ticket is alleen geldig voor de tijd die op het ticket is vermeld. Zodra het programma is begonnen, kan er geen toegang meer worden verleend.
  • Bij een geprint ticket is een goede afdrukkwaliteit noodzakelijk. Tickets die slecht werden afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, worden geweigerd en als ongeldig beschouwd.
  • Het ticket dat wordt geladen op een mobiele telefoon, tablet of laptop is niet geldig als toegangsbewijs.
  • Een ticket kan niet worden ingeleverd en kan niet worden omgezet in geld. Ook kan het ticket niet worden ingeruild voor een cadeau. Het ticket is een toegangsbewijs voor een feestje, geen afhaalbewijs voor een cadeautje.
  • Het is niet toegestaan het ticket over te dragen aan anderen. Uitsluitend pashouders kunnen op de pas ingeschreven kinderen aanmelden voor de schoenenactie. Neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes kunnen niet meekomen.
  • Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.
  • Ouders nemen achter in de kantine plaats, zodat de kinderen optimaal aan het feest kunnen meedoen.
  • Misbruik van de actie, het niet volgen van de instructies van de vrijwilligers van Stichting Net Niet Genoeg of de medewerkers van Excelsior'20, diefstal of beschadiging kan betekenen dat u van toekomstige acties wordt uitgesloten. In het uiterste geval nemen wij de pas in.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Excelsior '20

415 Parkweg

3121 KK Schiedam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen