Gratis

Het grote vastgoed debat

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Moretus Building

Plantin en Moretuslei 220

Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 29 augustus organiseert Antonissen het grote vastgoed debat in onze gebouwen op de Plantin & Moretuslei 220 waar weldra ook één van onze nieuwe projecten zal verschijnen. Tijdens deze boeiende sessie ontdekt u welke evolutie de vastgoedmarkt de komende maanden en jaren waarschijnlijk zal ondergaan en welke risico's en opportuniteiten zich schuilhouden. Het debat wordt gemodereerd door Michaël Van Droogenbroeck en in het panel zetelen enkele specialisten ter zake zoals o.a. Jorden Goossenaerts (Architect, Conix RDBM), Arne Maes (BNP Paribas Fortis), en Tom Verbist (Commercial Director, Antonissen Development Group).

Als aanwezige ontdekt u deze avond tevens in primeur het laatste nieuwe project van Antonissen: Zurenborg Poort. Het nieuwe project zal gebouwd worden op de site van de huidige Moretus Building en wordt de nieuwe toegangspoort van Zurenborg en de Stad!

DIT EVENT IS GRATIS, INDIEN U NIET KOMT OPDAGEN EN ONS HIERVAN NIET 24U VOORAF OP DE HOOGTE BRENGT ZAL ER EEN KOST WORDEN AANGEREKEND VAN 85 EUR p.p.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Moretus Building

Plantin en Moretuslei 220

Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen