Gratis

Het huis van Alvara |Techniek Escape Room voor het onderwijs (testsessie)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Raccoon Serious Games

15D Schieweg

2627 AN Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Beleef techniek in deze spannende Techniek Escape Room! Een gloednieuw concept en we zoeken nog testers! Ben jij degene die we zoeken?

Over dit evenement

'Het huis van Alvara' daagt je uit de veelzijdige technische wereld om je heen te leren kennen. Werk samen met je team en zorg ervoor dat je het huis van Alvara op tijd af krijgt voordat de zwaarste storm van Nederland eraan komt. Ga aan de slag met de techniek die je dagelijks in je eigen huis gebruikt en ontdek hoe je ervoor kan zorgen dat het huis de storm overleefd.

Deze escape room ervaring wordt ontwikkeld naar aanleiding van de landelijke stimulering van techniek in het onderwijs. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom dan spelen bij de testsessies! Schroom niet om bij vragen over dit evenement of het concept contact op te nemen via info@beta-tech.nl

Deelname

Houd rekening met totale duur van ongeveer één uur. Je werkt samen in een groep van 10 tot 16 deelnemers. Je kunt je registreren per tijdslot, dit hoeft niet met een volledige groep. De escape room kan niet gespeeld worden met minder dan 8 deelnemers. Ben je met een te kleine groep, zorg dan dat je je als mogelijk inschrijft bij een andere groep.

Routebeschrijving

Wanneer u recht voor de Praxis staat, sla meteen aan de linkerkant langs het hek het pad in. Rijd helemaal door langs de witte loodsen tot achteraan, bij de gekleurde containers. Bij 'Hier Melden' naar binnen, de trap op tot je bovenaan 'Welkom bij Raccoon' ziet.

Over ons

Dit concept wordt gerealiseerd door de Stichting Bèta & Tech Experience in samenwerking met haar partners: de Metropoolregio Amsterdam, gemeente Zaanstad, het Ministerie van OCW, STO Zaanstreek, STO Amsterdam, Regio College Zaandam, Bouwmensen KZW, IW Noord-Holland, Tetrix Techniekopleidingen, FPTC en het Fieldlab Robotica N-H.

De test wordt gehost bij de hoofdontwikkelaar van de escape room: Raccoon Serious Games.

Raccoon Serious Games ontwikkelt en faciliteert leerzame ervaringen die raken, verbinden en veranderen. We geloven dat mensen het meeste leren door te spelen, proberen en vooral door te doen. Gedreven door inhoud maken wij van de interactie altijd de boodschap.

Zie https://raccoon.games/ voor meer informatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Raccoon Serious Games

15D Schieweg

2627 AN Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen