€ 149

Het motiveren en behouden van je personeel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Manege De Prinsenstad

145 Rijksstraatweg

2629 JE Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zoektocht naar nieuw personeel? Steek tijd en aandacht in je bestaande personeel!

Over dit evenement

Vind jij het ook moeilijk om nieuw personeel te vinden en nog wel het allerbelangrijkst je huidige personeel te behouden? Dit is een probleem die niet alleen jij zult ervaren. Een oplossing voor dit probleem lijkt misschien niet voor de hand liggend, maar als je goed nadenkt begint het behouden en motiveren van je personeel bij goed luisteren en oprechte aandacht.

Ieder mens heeft behoefte aan oprechte interesse.

Jij vindt het zelf vast en zeker ook prettig dat mensen om je heen vragen hoe het met je bedrijf gaat? En hoe het thuis gaat? Maar vooral ook, hoe het met jou zelf gaat. Hierdoor voel je dat de ander belangstelling heeft voor jou. Voor jouw medewerkers zal dit precies hetzelfde zijn. Wanneer jij er als ondernemer in slaagt om oprechte interesse en aandacht aan jouw medewerkers te schenken, zal dit uiteindelijk leidden tot een grotere effectiviteit en meer rendement. Waarom? Omdat mensen zich simpelweg gehoord en erkend voelen in het bedrijf en hierdoor bereid zijn om harder voor het bedrijf te lopen.

Maar hoe pak ik dit aan?

Tijdens de LEAR luisteren-workshop zal dit worden besproken. De belangrijkste aspecten van ECHT luisteren zullen worden behandeld en aan de hand van voorbeelden en kleine opdrachten krijg jij een idee hoe dit kan worden vertaald naar jouw onderneming. De kosten voor de cursus bedraagt 149,00 euro excl. BTW. Dus ben jij bereid om de eerste stap te zetten naar een betere werksfeer en gemotiveerder personeel, geef je dan snel op!

Meer informatie over Lear: www.lear.team

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Manege De Prinsenstad

145 Rijksstraatweg

2629 JE Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen