€ 242 – € 605

Het Nieuw Organiseren Festival 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Social Impact Factory

Vredenburg 40

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een festival van het nieuwe organiseren: omdat het beter kan en moet, de manier waarop we het onderwijs, de zorg, de overheid en het bedrijfsleven hebben georganiseerd. Met minder gedoe, en meer bedoeling. Vanuit de kracht van vakmanschap en intrinsieke motivatie.

Leer op deze dag van de pioniers van het nieuwe organiseren. Ga met elkaar in gesprek over de valkuilen en hacks. Leer hoe je beter kunt vergaderen, beslissingen kunt nemen en met elkaar kunt samenwerken. Sta stil bij de bedoeling en maak een sprong in het diepe van het experiment van het nieuw organiseren.

Omdat wij van nieuw organiseren zijn, doen we het dit jaar uiteraard weer anders. Ze hebben we aan het succesvolle Festival van vorige jaar twee elementen toegevoegd. De dag ziet er daardoor alsvolgt uit:

  • het NO directeuren-ontbijt (van 8.00 tot 9.30 uur); word in anderhalf uur bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuw organiseren door een toffe, inspirerende spreker.

  • Het Nieuw Organiseren Festival (10.00 - 17.00 uur): workshops, presentaties, muziek, experience en nog veel meer.

  • het NOx-lezingen diner (18.00 - 21.30 uur); een heerlijke maaltijd met tussen de gangen door inspirerende korte presentaties van nieuw organiseerders en andere NO-goeroes.

Voor elk onderdeel kun je afzonderlijk kaarten bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook de hele dag komen. Dan ben je in één keer helemaal bijgepraat en geïnspireerd door nieuw organiseren.

Voor de leden van de Nieuw Organiseren Community bieden we een korting van € 25,- per onderdeel (klik hier voor meer informatie en om lid te worden).

Meer informatie over het programma vind je hier zodra die beschikbaar komt: www.nieuworganiseren.nu/kom-naar-nieuw-organiseren-festival/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Social Impact Factory

Vredenburg 40

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen