Het Ondernemersdebat

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant - zalen De Pauw

11 Rijksstraatweg

7231 AA Warnsveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het Ondernemersdebat: aan de hand van prikkelende stellingen over ondernemerschap gaan we met elkaar in dialoog.

Over dit evenement

Op donderdag 28 oktober staat ons volgende Ondernemerscafé gepland. Dit keer geen gastspreker maar een dialoog aan de hand van enkele prikkelende stellingen over ondernemerschap.

Het Ondernemerscafé is bedoeld om ondernemers met elkaar in gesprek te brengen, zodat die elkaar beter leren kennen en van daaruit iets voor elkaar kunnen betekenen. Als ondernemer is het ook gewoon fijn om af en toe eens te sparren met andere ondernemers. Want hoeveel verschillende meningen en zienswijzen delen wij met elkaar? Wij zien alles vanuit ons eigen perspectief. Je eigen zienswijze en blikveld verbreden kan je wereld behoorlijk verrijken.

Het Ondernemerscafé wil dit gesprek faciliteren door een ondernemersdebat te organiseren. Aan de hand van prikkelende stellingen over ondernemerschap gaan wij met elkaar het gesprek aan. Door dit gesprek hopen wij dat jullie meer andere ondernemers beter leren kennen en dat dit zich niet slechts beperkt tot de ondernemers aan je eigen tafel. Een plenaire dialoog dus over ondernemerschap in het algemeen.

Wij zorgen voor een aantal prikkelende stellingen maar wil je een eigen pittige stelling of dilemma aandragen waarover je met collega ondernemers in dialoog wilt, dan kan dat ook. Je kunt een stelling invullen bij de aanmelding in Eventbrite.

Het geheel wordt natuurlijk vooraf gegaan door heerlijk eten en een goed glas. Aanmelden kan via Eventbrite voor dinsdag 26 oktober 17:00 uur.

Let op: Wij organiseren dit event met in acht name van alle regels zoals die gesteld zijn voor bijeenkomsten in een horecagelegenheid. De huidige regels vragen van de bezoekers van ons Ondernemerscafé dat zij beschikken over een QR code. Wij hopen dat dit voor jou als ondernemer geen belemmering vormt om ons Ondernemerscafé te bezoeken.

Tot ziens in het volgende Ondernemerscafé!

Bianca Procee en Jan-Harmen de Goeijen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant - zalen De Pauw

11 Rijksstraatweg

7231 AA Warnsveld

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Ondernemerscafé Zutphen

Organisator van Het Ondernemersdebat

Het Ondernemerscafé Zutphen is een laagdrempelige netwerkgelegenheid voor ondernemers uit Zutphen en omgeving. Naast netwerken willen wij graag waarde toevoegen in de vorm van sprekers die informatie met ons delen of een workshop verzorgen waardoor wij groeien als ondernemer.

Door samen te eten en te ontspannen leren ondernemers elkaar echter kennen. Wij willen graag verbindingen creëren die helpend zijn en waarbinnen we elkaar kunnen helpen aan de juiste contacten en aanbevelingen.

Doordat wij geen lidmaatschap vragen is het Ondernemerscafé Zutphen een laagdrempelig netwerk. Je betaalt per avond slechts de maaltijd (€ 17,00) en drankjes. Hiervan is € 1,00 bestemd voor de onkosten van de organisatie van het Ondernemerscafé. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Mail ons op contact@ondernemerscafézutphen.nl of meld je aan voor één van onze events.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen