Gratis
Het ondernemersverhaal van Lot Rohde

Het ondernemersverhaal van Lot Rohde

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant De Pauw Warnsveld

Rijksstraatweg 11

7231 AA Warnsveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Lot Rohde, op haar 38e vanuit een goede baan gestart als uitvaartondernemer, neemt ons mee in haar ondernemersreis!

Over dit evenement

Donderdag 2 juni 2022 is Lot Rohde van Loteringen uitvaart bij het Ondernemerscafé Zutphen te gast! We laten Lot zelf aan het woord:

Wat leuk dat ik gevraagd ben om iets te vertellen over mijn bedrijf.

“Waarom zou je hele dagen met de dood bezig willen zijn?”, vragen veel mensen zich af. Nou gewoon, omdat het een geweldig beroep is en zo ontzettend veelzijdig.

Eigenlijk ben ik verzorgende, dtp’er, eventplanner, maatschappelijk werker, tekstschrijver, videomaker en kindercoach in één! Dat kunnen maar weinig mensen zeggen over hun baan.

Graag neem ik jullie mee in hoe ik gekomen ben tot het starten van een eigen uitvaartonderneming op mijn 38e, terwijl ik op dat moment een mooie baan als operationeel directeur had bij een grote kinderopvangorganisatie, en wat mijn bedrijf net even anders maakt dan alle andere uitvaartondernemingen.

Maar wat ik vooral interessant vind, is om in te gaan op al jullie vragen rondom mijn bedrijf, maar natuurlijk ook over het fenomeen ‘de dood’.

Leuk om jullie op 2 juni bij de Pauw te ontmoeten. Tot dan!

AANMELDEN

De inloop is vanaf 18.00 uur en geeft een mooie gelegenheid kennis met elkaar te maken en te netwerken. Rond 18.30 uur gaan we aan tafel en meestal ronden we de avond rond 21.00 uur af waarna er nog voldoende gelegenheid is om na te praten. Aanmelden kan via Eventbrite voor dinsdag 31 mei 17:00 uur. De kosten voor het eten bedragen € 17,00 (exclusief drankjes) en reken je aan het eind van de avond bij de Pauw af. Het Ondernemerscafé Zutphen kent geen verdere lidmaatschapskosten dus op deze manier houden we de mogelijkheid om te komen laagdrempelig!

Van harte welkom en nodig eens iemand uit met je mee te gaan! We hopen je graag weer te ontmoeten!

Met ondernemende groet,

Bianca Procee en Jan-Harmen de Goeijen

P.s. noteer vast in je agenda: donderdag 30 juni de jaarlijkse Zomer BBQ samen met ZZP Zutphen en Inspiratie Ontbijt Achterhoek!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant De Pauw Warnsveld

Rijksstraatweg 11

7231 AA Warnsveld

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen