Het onderwijs van de toekomst! Kom inspiratie op doen.

Venster Acties

Early access

Het onderwijs van de toekomst! Kom inspiratie op doen.

Lijkt je het leuk om een dag innovatie, onderwijs en levenshouding in praktijk te zien? Kom dan naar één van de inspiratiedagen!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

School of Understanding Amstelveen Pandora 4a-5 1183 KK Amstelveen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Het onderwijssysteem bereidt kinderen voor op een toekomst. Een toekomst waarin ze productief zijn, waar ze kunnen bijdragen aan de maatschappij en waarin ze gelukkig kunnen worden. Maar de vorm van de toekomst verandert… hoe speel je hierop in binnen het onderwijs?

We moeten kinderen opleiden om onbekende situaties aan te kunnen. Dit doen we door het aanleren van vaardigheden en een levenshouding in plaats van alleen kennis. Zo kunnen zij onverwachte tegenslagen en veranderingen aan. Lijkt je het leuk om een dag innovatie, onderwijs en levenshouding in praktijk te zien? Kom dan naar één van de inspiratiedagen voor professionals op de School of Understanding in Amstelveen.

Wat gaan we doen?

* Inleiding en presentatie van de visie en werkwijze op de School of Understanding. Hierbij kunnen we ook ingaan op jouw specifieke ontwikkelvragen.

* Uitgebreid bezoek aan de werkvloer. Je kunt hierbij zelf rondkijken in de verschillende dorpen (bouwen) bij ons op school. Daarnaast kun je de kinderen en het personeel vragen stellen en het werk in de praktijk zien.

* Reflectie en vragenronde.