€ 211,75

Het Privacy Huys | Privacy Workshop | 25 April 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Privacy Huys

Brightlands Smart Services Campus

Smedestraat 2 (Navigatie adres Oude Lindestraat 70)

6411 CR Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Doel van de workshop: We geven organisaties op laagdrempelige wijze inzicht in de regelgeving, risico’s en kansen van de verwerking van persoonsgegevens. We maken u wegwijs in de huidige en toekomstige regelgeving rondom bescherming van persoonsgegevens. Tevens reiken we handvatten aan hoe u privacy in de dagelijkse praktijk binnen uw organisatie kunt waarborgen.

Doelgroep: Deze workshop is bedoeld voor managers, bestuurders en medewerkers van organisaties die met vragen zitten over wat wel en is toegestaan bij verwerking persoonsgegevens en hoe de organisatie dit kan borgen.

Het programma: We starten met een korte historische terugblik op het ontstaan van de eerste privacyregels. Vervolgens leiden we u langs de highlights van de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens en de aankomende Europese Regelgeving.

Interactie: Aan de hand van voorbeeldvragen dagen we de zaal uit om mee te denken over dagelijks voorkomende dilemma’s. testvragen “hoe privacy proof is mijn organisatie. Voorbeelden uit de pers wat er misgaat. Specifieke onderwerpen zoals “meldplicht datalekken” (wat is een datalek?) en NEN 7510 komen aan de orde.

Maatwerk: Aandacht voor aanvullende sectorregelgeving wordt afgestemd op de voor deelnemers relevante sectoren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Privacy Huys

Brightlands Smart Services Campus

Smedestraat 2 (Navigatie adres Oude Lindestraat 70)

6411 CR Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen