HET STADSFEEST
€ 13,49 – € 15,99
HET STADSFEEST

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

De Boschvijver

J.C. Wilslaan 25

7313 APELDOORN

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

HET STADSFEEST - Apeldoorn

Zaterdag 5 november 2016 is de eerste editie van Het Stadsfeest in De Boschvijver in Apeldoorn. Een feestelijke avond voor iedereen die in Apeldoorn woont, werkt of graag komt. In twee verschillende zalen kun je dansen op de heetste internationale house of de allerbeste dance classics uit de 80's, 90's en 00's.


HOUSE AREA

YVES EAUX

AARON POST

MELVIN SPIX

VJ HANS BIJLOO


DANCE CLASSICS AREA

DJ JAZZPER

DJ MARCO

FABER'S PHOTOBOOTH


KAARTEN + INFO

Online voorverkoop: € 15,-  (excl. reserveringstoeslag) 

Kaarten aan de deur : € 20,- (vol = vol)

Dresscode : Feestelijk!

Minimumleeftijd : 21+

Kom je voor 00:00 uur dan krijg je een gratis welkomstcocktail.


LOCATIE

De Boschvijver

J.C. Wilslaan 25

7313 GE  APELDOORN

De Boschvijver ligt direct naast de ingang van park Berg & Bos. Volg de borden Berg & Bos. Betaald parkeren doe je tegenover de ingang. Fietsen kunnen in de stalling worden geplaatst. FAQ

Heb ik een ID nodig en is er een leeftijdsgrens? De leeftijdsgrens is 21+. Er kan altijd naar een geldig ID gevraagd worden.

Kan ik mijn ticket overdragen aan een andere persoon? Je mag tickets bestellen voor je vrienden en/of zakenrelaties onder jouw naam. Wel dien je dan hun namen op de order in te vullen. Oneigenlijk gebruik van tickets maakt deze ongeldig.

Moet ik mijn ticket geprint meenemen? Tickets worden bij de entree gescand. Dit kan vanaf een papieren ticket, maar ook vanaf je smartphone.

Wat is het restitutiebeleid? Kaarten kunnen niet worden gerestitueerd.

De naam op het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK? Bij het scannen van je ticket verwachten we dat jij degene bent die op de ticket staat.

Ik heb al wat alcohol gedronken. Mag ik nog naar binnen? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten. Restitutie is dan niet meer mogelijk.

Mag ik eigen eten, drinken en/of drugs meenemen? Eigen eten en drinken kunnen helaas niet mee naar binnen. Tijdens het feest geldt een zero-tolerance beleid voor gebruik, verhandelen of bewerken van alle soorten drugs. Bij misbruik zijn wij verplicht melding bij de politie te maken en je verdere toegang tot het feest te ontzeggen zonder enige restitutie.

Wat moet ik doen bij eventuele calamiteiten en/of ongeregelheden? Volg alle instructies van het personeel op. Wij hanteren een zero-tolerance beleid tegen elke vorm van geweld en/of bedreiging en zullen je verdere toegang tot het feest ontzeggen zonder enige restitutie.

Ik heb schade ondervonden tijdens het feest of op de feestlocatie. Bezoek van het feest en de feestlocatie gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel of schade oplopen, dan kan de organisatie van Het Stadsfeest, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

De Boschvijver

J.C. Wilslaan 25

7313 APELDOORN

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen