Hét stappenplan voor vermogensadvies voor adviseurs

Venster Acties

Hét stappenplan voor vermogensadvies voor adviseurs

Door Brand New Day

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 11 okt. 2018 14:30 - 17:30 CEST

Locatie

Fletcher Kloosterhotel Wilibrordhaege Vlierdenseweg 109 5753 AC Deurne Netherlands

Beschrijving

In een tijd met historisch lage spaarrente, een steeds verder oplopende AOW-leeftijd en onzekerheid over de hoogte van het 2de pijler pensioen, wordt het zelf opbouwen van vermogen voor later steeds belangrijker. Helaas zien mensen het belang hiervan vaak te laat in. Dit is natuurlijk des te meer reden om als financieel adviseur uw klant hierin te adviseren!

Daarom bespreken wij hét stappenplan voor een passend vermogensadvies waarbij onderwerpen als sparen of beleggen en de toegevoegde waarde van de financieel adviseur prominent aan bod komen. Een kleine preview, de financieel adviseur heeft de potentie om jaarlijks voor tot wel 3% meer rendement te zorgen voor de klant, heel aanzienlijk dus. Ook is er een gastspreker aanwezig, Marco Kok, directeur van Kok Advies en Pensioenrust.

Marco Kok ontwikkelde een vernieuwend platform, waarmee zijn adviseurs snel en effectief de financiële situatie van klanten in kaart brengen en het doelkapitaal bepalen voor aanvulling op het pensioen en bij overlijden. Hiermee voorzag hij reeds honderden (nieuwe) klanten van een integraal financieel- en pensioeninzicht. In zijn presentatie gaat Marco dieper in op zijn organisatie(cultuur), het dienstverlenings- en verdienmodel en de rol van PensioenRust daarin. Bent u benieuwd naar zijn verhaal? Marco deelt zijn ervaringen graag met u! Wilt u nu al meer weten over PensioenRust? Bezoek de website!

Geïnteresseerd? Meld je direct aan voor dit interactieve seminar en leer meer over onze visie over passend vermogensadvies en hoe je als adviseur die 3% extra rendement per jaar voor de klant kan realiseren. Tot slot gaan we met elkaar de discussie aan hoe u als adviseur de inzichten uit ons onderzoek optimaal kunt overbrengen aan uw klanten en bespreken we het verdienmodel van de adviseur met betrekking tot het thema vermogensadvies. Na afloop van deze seminar verzorgen wij uiteraard een borrel en krijgt u ook materialen voor het ondersteunen van uw advies mee.

Over de organisator

Georganiseerd door
Brand New Day

Laten zien dat het ook anders kan, dat is waar Brand New Day voor staat. Wij hebben Brand New Day opgericht om het op te nemen tegen de grote verzekeraars. Want we winden ons dagelijks op over wat er in de financiële wereld gebeurt. Maar met opwinden verander je de wereld niet. Dus pakken we de handschoen op.