€ 14,99 – € 22,77

Het Voetbal Café 2018 - Abe Lenstra Stadion

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Abe Lenstra Stadion

8448 JA Heerenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Voetbal Café gaat 10 maart het gezelligste voetbal café van Friesland creëren in het Abe Lenstra Stadion. In dit café zal de veelbesproken ex-profvoetballer Andy van der Meijde langskomen die middels anekdotes een inkijkje zal geven in zijn enerverende profcarrière en privéleven. De ruimte voor interactie tussen het publiek en de gastspreker is wat dit café uniek zal maken! Om het café-sfeertje compleet te maken vindt er live piano-entertainment plaats waarbij het publiek bepaalt welke muziek er gespeeld wordt! Vraag dus je favoriete nummer aan, want deze muzikanten zorgen er gegarandeerd voor dat het feest losbarst in Het Voetbal Café!

Voor clubs met clubs

Verenigingen spelen een belangrijke rol tijdens Het Voetbal Café. Wij bieden de mogelijkheid om tickets te bestellen namens je vereniging. Per verkochte kaart komt er een gedeelte ten behoeve van de vereniging. Kortom: hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe meer geld er naar de vereniging gaat. Staat jouw club er niet tussen? Laat het ons weten zodat wij deze kunnen toevoegen!

Team/vrienden tafel

Het ideale uitje voor voetbalteams en vrienden. In Het Voetbal Café is er de mogelijkheid om speciaal een tafel voor jouw voetbalteam te reserveren. Deze tafels bieden plek voor 8 personen. Er is keuze uit reguliere team tafels en golden team tafels. Wil jij met je teamgenoten Andy van der Meijde van dichtbij mee maken? Dan kunnen jullie een golden team tafel reserveren met de beste zitplaatsen inclusief eerste rondje van het huis.

Business Pub

In de Business Pub biedt Het Voetbal Café ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om op een plezierige en ongedwongen manier te netwerken en huidige relaties te verstevigen. Daarnaast is het bijwonen van Het Voetbal Café uitermate geschikt als bedrijfsuitje om samen met uw medewerkers of relaties te genieten van de sfeervolle ambiance.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Abe Lenstra Stadion

8448 JA Heerenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen