€ 68,97 – € 93,17

Hét Zichtbaarheidsevent. Voor Ondernemers met lef & moed!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grandcafe & Partycentrum de Kooi

Zevenhuizerstraat 1

3751 LC Bunschoten-Spakenburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Zichtbaarheidsevent voor Ondernemers met lef & moed!

Het event over Zichtbaarheid en Zichtbaar zijn! Voor Ondernemers met lef & moed die er klaar voor zijn om zichzelf en hun business te laten zien. En goed op de kaart te zetten! Zodat jouw klanten je moeiteloos kunnen gaan vinden. Een dag die je letterlijk gaat beleven, ervaren en voelen. Hoe zichtbaar ben jij en waar wil je naar toe? Inspirerende gastsprekers, tips & tools, muziek, zang en vooral een enorme energieboost voor jou en onderneming!

Als jij er klaar mee bent om jezelf continue te vergelijken met die ander. Die ander die het beter doet, wel een mooi verhaal heeft, echt iets betekent voor de ander, wel klanten heeft en succesvol is. Jezelf elke keer weer kleiner maken en steeds weer terug die coulissen induikt ipv op jouw podium te gaan staan. Want wie ben jij nou eigenlijk? Wie zit er nou op mij te wachten? En wat heb ik nou te vertellen? Wie wilt daar nu naar luisteren?

Als jij er klaar mee bent om je te laten leiden door die stemmen, gedachten en overtuigingen in je hoofd, dan moet je hier bij zijn! Het is tijd om jezelf te laten zien. Zoals jij bent. Jij bent uniek & authentiek en daar mag jij ook in geloven! Je klant zit op je te wachten. Die wilt jou moeiteloos kunnen vinden!

Het Zichtbaarheidsevent. Een event waar je echt bij moet zijn als Zichtbaar zijn een 'ding' voor je is maar je er meer dan klaar voor bent om ermee aan de slag te gaan! Echt ervaren waar je nu staat en hoe groot jouw comfortzone is om te ontdekken hoeveel potentie er nog meer in jou zit! Hoe vergroot jij je zichtbaarheid? Zowel online als offline? Dat ga je horen en ervaren op deze bijzondere dag!

Geheel verzorgd van 10:00-16:00 uur incl lunch en koffie/thee/water.

Early-bird prijs tot 17 november 23:59 uur €57 ex btw.
Daarna €77 ex btw. Een No-Brainer!

Een unieke kans die je niet kan laten liggen!

Durven, doen, lef, moed en jezelf laten zien op jouw authentieke manier! Netwerken 3.0!

Tevens lanceer ik die dag mijn allernieuwste programma:

De Zichtbaarheid Academy! Het allerbeste programma op het gebied van zichtbaarheid en zichtbaar zijn. Je krijgt mij als Zichtbaarheid Expert en Empowerment coach en ik heb de allerbeste trainers van NL gevraagd, die allemaal een expertise hebben op het gebied van zichtbaarheid. Op het event stel ik ze graag aan je voor! De Zichtbaarheid Academy gaat in januari 2018 starten en duurt 6 maanden.

Bestel nu je ticket en wordt Zichtbaar!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grandcafe & Partycentrum de Kooi

Zevenhuizerstraat 1

3751 LC Bunschoten-Spakenburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen