€ 13,84

High Tea Inspiration Event

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oude Wal 50

3193 EN Hoogvliet

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil jij stralen?

Weet jij welke kleding en accessoires jou écht laten stralen? Of sta je vaak te twijfelen bij je kledingkast en pak je dan toch weer die veilige spijkerbroek en dat vest, terwijl iets anders je wellicht veel beter zou staan? Zou je je best meer uitgesproken willen kleden, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen!

Zichtbaar zijn zonder dat je overdreven opvalt, geen miskopen meer, maar alleen maar aankopen die je kast verrijken en waar je voor lange tijd plezier van hebt. Soms zelfs een leven lang. Wil je graag tips die je kunt toepassen op jouw eigen kledingkast?

Ik help je graag op weg met mijn High Tea Inspiration Event. In een kleine groep krijg je informatie over kleuren, modellen, het combineren van accessoires en we zoomen in op jouw persoonlijke situatie. Na een gezellige middag met veel informatie en uitwisseling met andere deelnemers ga je naar huis met nieuwe kennis en inspiratie.

Stap uit de wereld waarin je onzichtbaar bent door massaproductie en ervaar dat je elke dag kunt stralen met kleding en accessoires die jouw eigenheid laten zien.

KOM NAAR HET HIGH TEA INSPIRATION EVENT!

Een persoonlijk stylingadvies kost je al snel 200 euro, maar voor het High Tea Inspiration Event vraag ik je alleen een onkostenvergoeding van 13,84 euro voor de high tea.

Waarom doe ik dit? Omdat ik ervan geniet als ik mensen zie die zich goed weten te kleden. Omdat ik ervan geniet als ik mensen zie opbloeien als ze kleding en accessoires gaan dragen die hen iets extra’s geven, hun persoonlijkheid echt laten uitkomen. En omdat ik graag met jou wil kennismaken. En jij maakt kennis met mij en mijn unieke handbeschlderde tassen en kleding van leer.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er kan gratis geparkeerd worden in de omliggende straten.

Met het OV kun je vanaf Metrostation Slinge in Rotterdam Zuid met bus 82 richting Portland, bij het evenement komen. Uitstaphalte: Mandenmakerij. Vanaf hier is het nog 1 minuut lopen via de Pottenbakkerij naar de Mandenmakerij.


Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Stuur een mail naar: rsiccama@solcon.nl

Wat is het restitutiebeleid?

Als je een ticket hebt gekocht kun je het helaas niet annuleren omdat ik rekening heb gehouden met jouw deelname aan de High Tea.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oude Wal 50

3193 EN Hoogvliet

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen