€ 47,50

Meerdere data

High Tea Inspiration Special!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Living Expression

Boerhaavelaan 11

2992 KB Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Trakteer jezelf op een leuke middag uit. Bij Living Expression in Barendrecht krijg je niet alleen een workshop schilderen op leer, maar je geniet ook van een heerlijke en complete High Tea.

Deze goed verzorgde High Tea is een complete belevenis in het atelier van Rebecca, kunstenares en specialist in het beschilderen van leer. De high tea is met zo min mogelijk toegevoegde suikers. Je krijgt het volgende bij de high tea: een hartig hapje,twee halve, robuuste volkoren broodjes met kaas met komkommer en zalm met een augurk ; een scone met suikervrije jam en clotted cream, een zelfgebakken suikervrije muffin en tot slot diverse zoete hapjes: een roomtruffel, een stukje chocolade 70% en een karamel. Zoals je ziet: dat wordt echt genieten. De high tea is ook zeer geschikt voor mensen met een dieet en wordt eventueel aangepast. Omdat Rebecca zelf een streng dieet heeft voor haar gezondheid, weet ze veel van voeding en ook vele over dieeten voor diabetes en allerlei andere ziektes. "ik wil dat iedereen kan genieten van een high tea, ook als je beperkingen hebt door een dieet. Bovendien sta ik voor gezond eten en daarom serveer ik deze high tea bijna zonder toegevoegde suikers". Rebecca is nog aan het experimenteren voor een compleet suikervrije high tea.

Als de High Tea al aardig genuttigd is na 1 á 1,5uur, gaan we schilderen op restleer. Ieder krijgt een stuk restleer met keus uit met of zonder voorontwerp. Nadat er een goede uitleg is gegeven ga je schilderen met de verf. Rebecca neemt je mee in het beschilderen van het ontwerp en heeft er ook nog een voorbeeld bij. Er wordt gebruik gemaakt van goede kwaliteit permanente leerverf. Als het stukje leer is beschilderd bevestigen we het aan een spang en heb je een mooi sieraad om mee naar huis te nemen. Een leuke afsluiting van de middag en een mooie herinnering aan deze dag.

Dit is een workshop van 13 – 17 uur op een zaterdag. De waarde van de high tea is €29 en de waarde van de workshop is ook €29, samen staan zij voor een waarde van €58. Voor deze prachtige middag vraag ik je een bijdrage van €47,50,- Daarvoor beleef je een volledig verzorgde middag en je neemt een mooie herinnering mee naar huis! Met een extra bijdrage van €10,- kun je een echt leren portemonnee of etui naar keuze beschilderen. Ook hierin is er keus uit voorbeschilderd of vrij te beschilderen. Je neemt dan aan het eind jouw eigen beschilderde portemonnee of etui mee naar huis! Deze optie wordt je aangeboden op de middag zelf. Je kunt hem ook vooraf reserveren door contact op te nemen met Rebecca.

Kom samen met je vriendin, moeder en zussen en maak er een super mooie dag samen van. Neem gerust contact op met Rebecca van Living Expression voor meer informatie of vragen.


Deze high tea is ook heel geschikt als vrijgezellen party, vriendinnen uitje, zussendag of uitje met je werk.Voor groepen met minimaal 10 personen exclusief te reserveren. Er kan ook tegen meerprijs een aangepaste high tea voor mensen met een dieet worden verzorgd (alleen voor een hele groep). Neem voor deze opties contact op met rsiccama@solcon.nl


Aanbevelingen:

Petra: De high tea was Heerlijk! Heel fijn dat je het zo hebt aangepast aan mijn dieet. Zou graag recepten willen:)Marit, Annelies en Ria (zussen en moeder): Royale high tea met voldoende variatie en zoet genoeg. Voldonede tijd om te eten en erg lekker. Gezellige groep en voldoende aandacht. Een heel leuke ervaring om te schilderen op leer.Elly ter Heurne: Zaterdag 17 maart ben ik samen met een vriendin op de High tea inpiration special bij Rebecca Siccema geweest. Wij werden warm ontvangen in haar gezellig ingerichte atelier. Terwijl Rebecca bezig was met alle heerlijke hapjes voor de high tea klaar te zetten, konden wij al vast naar haar mooi beschilderde tassen kijken en jasjes.

Langzaam druppelden alle deelnemers binnen en wij namen met zijn allen plaats aan de met smaak en met veel kleurige accenten gedekte tafels. Nadat we genoten hadden van de heerlijke hapjes was het tijd voor de workshop.

Nadat Rebecca uitgelegd had hoe wij het leer konden schilderen zijn we allemaal aan de slag gegaan.Daarna heeft ieder op zijn eigen creatieve manier het beschilderde leer in stukjes geknipt en er een leuke ketting/hanger van gemaakt. Rebecca, mijn vriendin en ik vonden het een hele gezellige en leerzame middag.Lia van der Loo: Hele gezellige en inspirerende middag met heel veel lekkers.May Saris van Loon: "ik vond de high tea erg lekker en de workshop goed verzorgd. Begrijpelijk en interessant".Annemieke van der Loo: De high tea was behalve uitgebreid ook erg lekker. De workshop werd duidelijk uitgelegd: hoe het beste met de materialen om te gaan. En met de verschillende kleuren.Femke van Manen: Ik vond de workshop erg gezellig en leuk. We hebben heerlijk gegeten en daarna duidelijke uitleg gehad over het leer schilderen. Iedereen maakte op haar manier iets creatiefs. De docente was stimulerend en enthousiast. Kortom: ik heb er van genoten.Mia Damen: "Kleren maken de man. In mijn geval de vrouw. Ik vind het leuk om aandacht aan mijn kleding te besteden. Veel mensen reageren hierop en geven complimentjes. Maar het belangrijkste vind ik dat je iets uitstraalt en dit overbrengt aan je omgeving. Ik heb inmiddels diverse producten van Rebecca gekocht . Zij is echt een kleurkunstenares. Heel inspirerend. Als ik mijn blauwe hesje met aqua kleuren aantrek bij een zwarte kokerrok, voel ik me net een beetje Maxima. Ik heb al heel veel leuke reacties gekregen."Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Via mail: rsiccama@solcon.nl Of telefoon: 06-50999534

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Veelgestelde vragen

Wat is het restitutiebeleid?

In principe is er geen restitutie mogelijk, maar neem in geval van nood even contact op met rsiccama@solcon.nl

Delen met vrienden

Locatie

Living Expression

Boerhaavelaan 11

2992 KB Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen