€ 15

High Tea Inspiration Special!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oude Wal 50

50 Oude Wal

3193 EN Hoogvliet Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens deze Special krijg je naast een heerlijke High Thee, ook een gratis workshop over kleuren. Wat doen kleuren met ons en wat doen kleuren onderling? Daarnaast mag je ervaren hoe het is om op leer te schilderen door middel van een proefje op rest leer, dat jij helemaal mag pimpen. Aan het einde van de middag doe ik een onweerstaanbaar aanbod! Dat wil je dus niet missen. En als klapper op de vuurpijl: deze middag mag je gratis een introduce meenemen! Je mag dus samen naar binnen met 1 kaart! Dus kom samen met een vriendin en beleef een fantastische en gezellige middag in de winkel van Living Expression.

Aanbevelingen:

"Paulien van Arkel: Het was een gezellige middag. Rebecca heeft veel informatie gegeven over kleuren, en wat het met je kan doen. High tea was heerlijk, lekkere hapjes en diverse thee soorten. Alles zag er zeer verzorgd uit, en overal werd aan gedacht. We hebben kennis kunnen maken met het schilderen op leer. Dat was zeer rustgevend met een muziekje op de achtergrond. Na afloop mocht je door de winkel lopen en iets kopen. De meeste spullen zijn hand geschilderd, en dus heel apart. Zelf heb ik een kleurrijke tas gekocht. Vriendelijk bedankt voor alles."

Lies Knape: "Een heel gezellige middag, veel geleerd. De Hig tea was erg goed verzorgd. Goeie uitleg van alle mooie kleuren".

May Saris van Loon: "ik vond de high tea erg lekker en de workshop goed verzorgd. Begrijpelijk en interessant".

Mia Damen: "Kleren maken de man. In mijn geval de vrouw. Ik vind het leuk om aandacht aan mijn kleding te besteden. Veel mensen reageren hierop en geven complimentjes. Maar het belangrijkste vind ik dat je iets uitstraalt en dit overbrengt aan je omgeving. Ik heb inmiddels diverse producten van Rebecca gekocht . Zij is echt een kleurkunstenares. Heel inspirerend. Als ik mijn blauwe hesje met aqua kleuren aantrek bij een zwarte kokerrok, voel ik me net een beetje Maxima. Ik heb al heel veel leuke reacties gekregen."

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oude Wal 50

50 Oude Wal

3193 EN Hoogvliet Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen