€ 20

High Tea Inspiration Special!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Living Expression

Boerhaavelaan 11

2992 KB Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze goed verzorgde High Tea is een complete belevenis in het atelier van Rebecca, kunstenares en specialist in het beschilderen van leer. Je krijgt op deze zaterdag een complete high tea bestaande uit: een mini kaas soufflé, een kroketje, 3 verschillende broodjes, scones, een muffin, een roomtruffel, een karamelzeezout soesje en nog een zoete verrassing. Dit alles compleet met clotted cream, jam en diverse soorten thee. Krijg je al zin? De high tea duurt van 14 tot 17 uur. Nadat we anderhalf uur lekker aan de high tea hebben gezeten, krijgen de deelnemers een mini workshop schilderen op leer. Ondertussen kunnen de deelnemers nog lekkere hapjes nemen van de high tea. Alle materialen die nodig zijn zoals verf, restleer en een spang met magneet zijn inbegrepen. Aan het einde van deze middag neem je een zelfgemaakt sieraad mee naar huis. Dat wordt dus een super toffe belevenis! Deze high tea is ook heel geschikt als vrijgezellen party, vriendinnen uitje, zussendag of uitje met je werk. Er kan ook tegen meerprijs een aangepaste high tea voor mensen met een dieet worden verzorgd (alleen voor een hele groep). Neem voor deze opties contact op met rsiccama@solcon.nlAanbevelingen:

Elly ter Heurne: Zaterdag 17 maart ben ik samen met een vriendin op de High tea inpiration special bij Rebecca Siccema geweest. Wij werden warm ontvangen in haar gezellig ingerichte atelier. Terwijl Rebecca bezig was met alle heerlijke hapjes voor de high tea klaar te zetten, konden wij al vast naar haar mooi beschilderde tassen kijken en jasjes.

Langzaam druppelden alle deelnemers binnen en wij namen met zijn allen plaats aan de met smaak en met veel kleurige accenten gedekte tafels. Nadat we genoten hadden van de heerlijke hapjes was het tijd voor de workshop.

Nadat Rebecca uitgelegd had hoe wij het leer konden schilderen zijn we allemaal aan de slag gegaan.Daarna heeft ieder op zijn eigen creatieve manier het beschilderde leer in stukjes geknipt en er een leuke ketting/hanger van gemaakt. Rebecca, mijn vriendin en ik vonden het een hele gezellige en leerzame middag.Lia van der Loo: Hele gezellige en inspirerende middag met heel veel lekkers.May Saris van Loon: "ik vond de high tea erg lekker en de workshop goed verzorgd. Begrijpelijk en interessant".Annemieke van der Loo: De high tea was behalve uitgebreid ook erg lekker. De workshop werd duidelijk uitgelegd: hoe het beste met de materialen om te gaan. En met de verschillende kleuren.Femke van Manen: Ik vond de workshop erg gezellig en leuk. We hebben heerlijk gegeten en daarna duidelijke uitleg gehad over het leer schilderen. Iedereen maakte op haar manier iets creatiefs. De docente was stimulerend en enthousiast. Kortom: ik heb er van genoten.Mia Damen: "Kleren maken de man. In mijn geval de vrouw. Ik vind het leuk om aandacht aan mijn kleding te besteden. Veel mensen reageren hierop en geven complimentjes. Maar het belangrijkste vind ik dat je iets uitstraalt en dit overbrengt aan je omgeving. Ik heb inmiddels diverse producten van Rebecca gekocht . Zij is echt een kleurkunstenares. Heel inspirerend. Als ik mijn blauwe hesje met aqua kleuren aantrek bij een zwarte kokerrok, voel ik me net een beetje Maxima. Ik heb al heel veel leuke reacties gekregen."Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Via mail: rsiccama@solcon.nl Of telefoon: 06-50999534

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Veelgestelde vragen

Wat is het restitutiebeleid?

In principe is er geen restitutie mogelijk, maar neem in geval van nood even contact op met rsiccama@solcon.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Living Expression

Boerhaavelaan 11

2992 KB Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen