€ 15 – € 30

Meerdere data

HIJ en ZIJ komen op in een bootje

Venster Acties en details

€ 15 – € 30

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Bredevoort

Grote gracht

7126 Bredevoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een man en een vrouw komen aangevaren in een roeibootje. Hij roeit, zij praat. Vast in een bootje op het water komen ze er niet onderuit...

Over dit evenement

HIJ EN ZIJ

komen op in een bootje

Een man en een vrouw komen aangevaren in een roeibootje. Hij roeit, zij praat. Vast in een bootje op het water krijgen we een inkijkje in een relatie die al 35 jaar standhoudt.

Theatergroep DORST speelt tussen 23 juli en 1 augustus op diverse zomeravonden een voorstelling over het huwelijk anno 2021 in een bootje op de Grote Gracht in Bredevoort.

Liefdesrelaties kennen heden ten dagen een nogal romantische inslag: je ontmoet die ene persoon en gaat lang en gelukkig leven tot de dood jullie scheidt. Toch lopen veel relaties stuk en lijkt het maken van een duurzame verbinding moeilijk.

‘Hij en zij komen op in een bootje’ is een lichtvoetige locatievoorstelling over een serieus en voor veel mensen herkenbaar onderwerp: de liefdesrelatie. Weten we in welk bootje we precies stappen als we met elkaar besluiten te zijn? Is dit bootje gevuld met oude gewoontes en patronen die generaties lang golden of kunnen we die ook voor onszelf opnieuw vormgeven? En wat als we dat vergeten? Als we er na 35 jaar samenzijn achter komen dat we de ander eigenlijk helemaal niet echt kennen?

ZIJ Joep?

HIJ Ja, Koosje?

ZIJ Kijk eens naar mij alsof je me nog nooit hebt gezien.

HIJ Alsof wat?

Speeldata:

  • Vr 23 juli | 20.30u | PREMIÈRE
  • Zo 25 juli | 20.30u
  • Vr 30 juli | 20.30u
  • Za 31 juli | 20.30u
  • Zo 1 aug | 20.30u

Startpunt:

Hotel De Heerlyckheid | t Zand 23 Bredevoort

Informatie:

Merel Spikker (regie) | info@dorsttheater.nl

Vanwege de coronamaatregelen verkopen we single tickets en duo tickets. Als je een duo ticket besteld zit je naast elkaar zonder de 1,5m afstand.

Delen met vrienden

Locatie

Bredevoort

Grote gracht

7126 Bredevoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator DORST Theater

Organisator van HIJ en ZIJ komen op in een bootje

Over DORST

Dorst theater schuwt de pijnlijke en kwetsbare kanten van het bestaan niet. Dorst theater wilt raken, laten zien en voelen wat misschien liever niet gezien en gevoeld wilt worden. De andere kant van pijn is vreugde. Pijn ontkennen betekent uiteindelijk vreugde ontkennen. Dorst wil dus een beetje pijn doen, niet om te pijnigen maar om te verwonderen over het leven, dat je bestaat, levensdorst laten ervaren.

Betekenis DORST

Dorst heeft een dubbele betekenis, het staat voor verlangen en in het oudnederlands heeft het de betekenis van durven. Dorst theater is voor iedereen die de durf en het verlangen heeft om theater te maken. In een steeds wisselende samenstelling van spelers worden er elkaar jaar onder leiding van Merel Spikker verschillende regie’s opgevoerd. Alle stukken worden gemaakt vanuit een innerlijke dorst om te maken en spelen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen