€ 12,50 – € 40

Hillywood Tours december 2020

Venster Acties en details

Vanaf € 12,50
Beschrijving van het evenement
Tours van de maand december

Over dit evenement

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Nick en Simon of achter de desk van RTL Boulevard! Of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor.

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen.

Praktische informatie

• Hillywoodtours rijdt in december op woensdag om 13.00 uur en op zaterdag en zondag om 12.00 en 13.00 uur. In de Kerstvakantie rijden we bijna alle dagen om 12.00 en 13.00 uur behalve op 24 en 25 december dan rijdt de tour niet. 

Wij vragen jullie 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

• De tour duurt ongeveer een uur. 

• Deze activiteit is niet geschikt voor mindervaliden in verband met meerdere in- en uitstapmomenten tijdens de tour. Rolstoelen of rollators kunnen helaas niet mee.

• Het museum van Beeld en Geluid is vanaf 26 oktober t/m medio juni 2022 gesloten in verband met de vernieuwing van het museum. Het gebouw is op doordeweekse dagen tijdens kantooruren geopend. De horeca is gesloten. Voor meer informatie kunt u kijken op www.beeldengeluid.nl/bezoek/agenda

Een veilig en verantwoord bezoek!

Om ervoor te zorgen dat u veilig en verantwoord op 1,5 meter de magie van het Media Park kan ontdekken hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Wij hebben de capaciteit per tour aangepast om ervoor te zorgen dat u op gepaste afstand kunt blijven van de andere bezoekers. In de tram hebben wij schermen opgehangen, zodat u wordt afgeschermd van de andere bezoekers.​Voor, tijdens en na de tour heeft u de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan de bezoekers om gebruikt te maken van de mondkapjes die wij aanbieden.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen