€ 12,50 – € 40

Hillywood Tours november 2020

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Beeld en Geluid

Mediapark Boulevard 1

1217WE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Hillywood Tour - november

Over dit evenement

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Nick en Simon of achter de desk van RTL Boulevard! Of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor.

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen.

Praktische informatie

• Hillywood Tours rijdt in november op woensdag om 13.00 uur en op zaterdag en zondag om 12.00 en 13.00 uur!   Wij vragen jullie 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

• De tour duurt ongeveer een uur. 

• Deze activiteit is niet geschikt voor mindervaliden in verband met meerdere in- en uitstapmomenten tijdens de tour. Rolstoelen of rollators kunnen helaas niet mee.

• Het museum van Beeld en Geluid is vanaf 26 oktober 2020 t/m medio juni 2022 gesloten in verband met de vernieuwing van het museum. Het gebouw is doorgaans wel tijdens kantooruren geopend. De horeca is gesloten. Voor meer informatie kijk op www.beeldengeluid.nl.

Een veilig en verantwoord bezoek!

Om ervoor te zorgen dat u veilig en verantwoord op 1,5 meter de magie van het Media Park kan ontdekken hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Wij hebben de capaciteit per tour aangepast om ervoor te zorgen dat u op gepaste afstand kunt blijven van de andere bezoekers. In de tram hebben wij schermen opgehangen, zodat u wordt afgeschermd van de andere bezoekers.​Voor, tijdens en na de tour heeft u de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan de bezoekers om gebruikt te maken van de mondkapjes die wij aanbieden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beeld en Geluid

Mediapark Boulevard 1

1217WE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen