€ 9,50 – € 13,50

Hillywoodtours Augustus 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beeld en Geluid

Mediapark Boulevard 1

035-6775555

1217WE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Nick en Simon of achter de desk van RTL Boulevard! Of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor.

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen.


Praktische informatie
Hillywood Tours rijdt op zaterdag en zondag om 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. In de vakantieperiodes rijdt de tour ook van dinsdag tot en met vrijdag. De zomervakantie is van 7 juli t/m 31 augustus.

De tour is niet geschikt voor mindervalide. De tour is perfect te combineren met een bezoek aan de Beeld en Geluid experience, tickets kan je kopen aan de kassa!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beeld en Geluid

Mediapark Boulevard 1

035-6775555

1217WE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen