Gratis

Hoe balanceer je tussen purpose en economische belangen?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Hoe balanceer je tussen purpose en economische belangen?

Over dit evenement

We spreken regelmatig mensen die streven naar een betere wereld en met hun werk een positieve bijdrage willen leveren aan 1 van de Sustainable Development Goals. Maar de organisatie waarin zij werkzaam zijn, zit niet per definitie altijd op hetzelfde pad. Niet dat de organisatie niet (ook) wil, maar 'het systeem' maakt verandering vaak complex. Of verandering lijkt een onhaalbare kaart te zijn.

Een complexe vraag is dan ook: Hoe balanceer je tussen purpose en economsche belangen?

Hierover organiseren we op dinsdag 25 mei 2021 van 15.00u tot 17.00u een meetup. Dit is voor iedereen die met deze vraag worstelt, die er ervaring mee heeft, die ideeën denkt te hebben of die zelfs successen beleeft heeft. Denk met ons mee over de vraag: Hoe balanceer je tussen purpose en economsche belangen?

Deze meetup wordt georganiseerd door Jörgen van der Sloot (Minkowski) en Daan Vennix (Versy). Beide als ondernemers werkzaam op het snijvlak van organisatieontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap. Als je mee wilt doen aan deze gratis meetup, meld je dan aan dan sturen wij je de link toe om deel te nemen.

Wil je eerst meer weten over Jörgen of Daan, kijk dan op www.minkowski.org en www.versy.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen