Gratis

Hoe breng je de positieve impact op de ‘common good’ in beeld?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Hoe breng je de positieve impact op de ‘common good’? Ware Winst Brabant biedt op 27 mei een workshop aan van 19.30 – 21.00 uur.

Over dit evenement

Steeds meer mensen voelen verantwoordelijkheid voor een eerlijke en duurzame wereld, zoals verwoord in de Global Goals. Zij willen klant zijn bij en werken in organisaties en bedrijven die hieraan positief bijdragen en wonen in steden en regio’s die zich hierop voorstaan.

Organisaties/bedrijven en ook steden en regio’s herkennen deze toenemende vraag vanuit de samenleving en de wensen van de (potentiële) medewerkers, klanten en inwoners. De Common Good Balans biedt een instrument om ook de niet-financiële impact van de organisatie, het bedrijf en de gemeente in beeld te brengen. De Common Good Matrix maakt het integraal meten van impact (ecologisch, sociaal, economisch) mogelijk. Het biedt een waarden-gedreven organisatiescan en van daaruit de mogelijkheid om naar eigen inzichten gericht te sturen op verbeteringen in de relatie met alle stakeholders.

Ware Winst Brabant, de regionale hub in Noord-Brabant, biedt op 27 mei de kennismakingsworkshop aan van 19.30 – 21.00 uur.

We presenteren de lessen van de peer review met 4 Brabantse organisaties /bedrijven (Baril Coatings, SNEW, Parktheater Eindhoven, Genoeg). We gaan met elkaar in dialoog over de mogelijkheden en uitdagingen van het instrument. Als er interesse bestaat organiseren we vervolgens de verdieping in een nieuwe bijeenkomst.


		Afbeelding van Hoe breng je de positieve impact op de ‘common good’ in beeld?
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen