Gratis

Hoe krijg ik mijn werknemers in topvorm?- Social Event Arnhemse Wielerdag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rozet

Kortestraat 16

6811 EM Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Arnhemse Wielerdag gaat voor gezond en fit!

Graag nodigen wij je uit voor het eerste social event met betrekking tot de Arnhemse Wielerdag. Het social event staat in het teken van het beantwoorden van één vraag:
"Hoe krijg ik mijn werknemers in topvorm?"

Met het thema: "Hoe krijg ik mijn werknemers in topvorm?" wil de organisatie van de Boels Ladies Tour en de organisatie van Rush Hour de link leggen tussen de 'fitness' van topwielrenners en de 'fitness' van werknemers. Onder andere topwielrenner Maarten Tjallingii zal vertellen over zijn ervaring als wielrenner, hoe zijn fitte leven hem gezonder en gelukkiger maakt en geeft hij antwoord op de vraag: "Hoe kom je weer in topvorm na een val in je carriere?". Joske Duifhuizen van arbeid- en gezondheidsbureau Adaptics zal het verhaal van Maarten doorpakken en vertellen hoe jij als ondernemer/werkgever, jouw werknemers weer in topvorm kunt krijgen na een val in hun carriere als werknemer, door bijvoorbeeld een burn-out.

Bedrijven zonder werknemers is ondenkbaar. Personeel is de draaiende motor van elk bedrijf. Daarom is het belangrijk dat personeel vitaal, gezond en fit is. Als werkgever en ondernemer kun jij daar een steentje aan bijdragen. Daarnaast helpt het niet alleen je personeel, maar biedt het ook resultaat voor het bedrijf.

Het social event vindt plaats op woensdagmiddag 4 juli van 14.30 tot ongeveer 16.30 uur in de Rozet in Arnhem (Kortestraat 16).

De Arnhemse Wielerdag vindt dit jaar plaats op dinsdag 28 augustus 2018 in het centrum van Arnhem. Met de overdag vindt de proloog van de Boels Ladies Tour plaats en aansluitend het de afvalkoers Rush Hour, waarbij vele topwielrenners een uur lang dwars door de stad koersen over technisch parcours. Het zal het een schitterende wielerdag worden.
  • Datum: 4 juli 2018
  • Tijd: 14.30 – 17.00 uur
  • Locatie: aan het parcours in de Rozet, Kortestraat 16, Arnhem
  • Bereikbaarheid: De Rozet ligt op 5 minuten wandelafstand van het Centraal Station in Arnhem
  • Parkeren: Parkeren kan in Parkeergarage Rozet aan de Langstraat 10, Arnhem
  • Entree: Gratis

De organisaties van Rush Hour en Boels Ladies Tour zorgen voor hapjes en drankjes.Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 1 juli 2018

We ontvangen je graag op 4 juli!

Met vriendelijke groet,

Boels Ladies Tour

Thijs Rondhuis

Rush Hour

Tim van Os

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rozet

Kortestraat 16

6811 EM Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen