Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Hoe krijg je de controle over het hele BIM-proces?

In dit event vertelt Remko de Haan over hoe de opdrachtgever de regie over BIM naar zich toe moet trekken om een betere controle te krijgen

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Villa Jongerius 64 Kanaalweg 3527 KX Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

In dit event vertelt Remko de Haan over hoe de opdrachtgever de regie over BIM naar zich toe moet trekken om een betere controle te krijgen over het proces, de kwaliteit van het ontwerp, de planning en de kosten. Hij zal toelichten hoe BIMcollab helpt om de meerwaarde van BIM te waarborgen tijdens het ontwerpproces en hoe dat voor iedereen bereikbaar is.

Remko de Haan, auteur van het boek BIM in 8 stappen studeerde architectuur aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Als architect leerde hij 17 jaar geleden BIM kennen en wilde hij vervolgens nooit meer terug naar het traditionele 2D bouwen. Met zijn bedrijf BuildingInfo groeide hij in de afgelopen jaren tot één van de belangrijke BIM-spelers in de Nederlandse bouwwereld. Als BIM-regisseur en coördinator werkte BuildingInfo mee aan toonaangevende projecten in Nederland zoals naast verschillende grote woningbouwcomplexen, het hoofdkantoor van Booking.com, Schiphol, Waternet Amsterdam, het nieuwe stadion van Feyenoord en op dit moment is Remko de BIM-regisseur bij de verbouwing van het Binnenhof.

Remko: "BIM is niet meer weg te denken en het zal niet lang meer duren of je BIMt, anders doe je niet meer mee. BIM is niet zomaar een digitale weergave van een project, maar het is een integrale benadering van het bouw- en ontwerpproces. Het is een manier van denken en werken die leidt tot een beter inzicht in de risico's, en een besparing van faalkosten tijdens de bouw."

Naast zijn werk als regisseur begeleidt Remko diverse opdrachtgevers en aannemers in het BIM-proof maken van projectteams en organisatie.

De verkoop sluit binnenkort