Gratis

Hoe krijg je je organisatie in beweging?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Hoe krijg je je organisatie in beweging? En hoe zorg je ervoor dat die in een meer duurzame, betekenisvolle richting beweegt?

Over dit evenement

We spreken regelmatig mensen die streven naar een betere wereld en met hun werk een positieve bijdrage willen leveren aan 1 van de Sustainable Development Goals. Maar de organisatie waarin zij werkzaam zijn, zit niet per definitie altijd op hetzelfde pad. Niet dat de organisatie niet (ook) wil, maar 'het systeem' maakt verandering vaak complex. Of verandering lijkt een onhaalbare kaart te zijn.

Hoe krijg je je organisatie in beweging? En hoe zorg je ervoor dat die in de juiste richting beweegt? Het zijn niet de makkelijkste vragen en wij weten het antwoord ook niet direct. Maar als er zoveel mensen met dezelfde vraag worstelen, dan moet de oplossing samen toch te vinden zijn?

Daarom organiseren we op donderdag 11 februari 2021 van 15.00u tot 17.00u een (eerste) meetup voor iedereen die met deze vraag worstelt, die er ervaring mee heeft, die ideeën denkt te hebben of die zelfs successen beleeft heeft. Denk met ons mee over de vraag: hoe beweeg je jouw organisatie de juiste richting in op weg naar een meer sustainable toekomst?

Deze meetup wordt georganiseerd door Jörgen van der Sloot (Minkowski) en Daan Vennix (Versy). Beide als ondernemers werkzaam op het snijvlak van organisatieontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap. Als je mee wilt doen aan deze gratis meetup, meld je dan aan dan sturen wij je de link toe om deel te nemen.

Wil je eerst meer weten over Jörgen of Daan, kijk dan op www.minkowski.org en www.versy.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen