Gratis

Hoe maak ik het verschil: Jaardag 2018 Anders Actieven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zalencentrum Het Brandpunt

bij de Paaskerk

Oude Utrechtseweg 4a

3743 KN Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe maak ik het verschil

Op 8 november vindt de feestelijke themadag plaats van de Anders Actieven van CNV Connectief. Deze staat in het teken van het verschil dat jij voor jezelf én voor anderen maakt. Je kiest 2 workshops je in de middag wilt volgen: een theaterworkshop over hoe jij het verschil maakt, een workshop over het omgaan met strubbelingen in het dagelijkse leven en een workshop over Mindset: hoe je overtuigingen en je manier van denken invloed hebben op hoe je in het leven staat.

In de ochtend vertelt Jan de Vries, voorzitter van CNV Connectief, hoe hij bij CNV Connectief het verschil maakt. Tijdens de themadag vinden ook de jaarvergaderingen plaats van de 2 groepen Anders Actieven. De groepen uit Onderwijs, Zorg & Welzijn en Overheid & Publieke Diensten luiden op feestelijke wijze de start van hun samengaan in.

Deze themadag is bedoeld voor iedereen die wegens problemen met de gezondheid of in de werksituatie anders actief is of misschien gaat worden. De deelnamekosten worden gedragen door CNV.


Programma

10.00 - 10.30 uur Ontvangst met koffie/thee en muziek

10.30 - 10.40 uur Welkom en opening door de dagvoorzitter, Zegert Klinkenberg

10.40 - 11-00 uur Kennismakingsspel – Flip Homburg

11.00 - 11.15 uur Hoe maak ik / CNV Connectief het verschil? – Jan de Vries, voorzitter CNV Connectief

11.15 - 12.00 uur Jaarvergaderingen:

  • Jaarvergadering CNV Onderwijs: opheffing
  • Jaarvergadering CNV Z&W en O&PD: opheffing
  • Jaarvergadering CNV LedenGroep CNV Connectief: oprichting
  • Afscheid van vertrekkende bestuursleden

12.00 - 13.00 uur Lunch en tijd voor ontmoetingen

13.00 - 13.15 uur Kennismaking met de workshopgevers

13.20 - 14.20 uur 1e ronde workshops

14.25 - 15.25 uur 2e ronde workshops

15.30 - 15.45 uur Terugkoppeling en afsluiting


15.45 - 16.15 uur Informeel samenzijn met een hapje en drankje


Informatie over de workshops:

Workshop 1: Workshop Theater ‘Ik maak het verschil’ door Frannie Homburg

In deze workshop gaan we op een speelse manier op zoek naar hoe jij het verschil maakt. Ieder mens is uniek. Niemand heeft jouw stem, jouw houding, jouw expressie en emoties. Jij hebt de wereld iets te geven, gewoon in wie je bent.

Je hoeft in deze workshop geen ervaring met toneelspelen te hebben en geen teksten te leren. Het gaat om spelplezier, samenwerking, lol en een beetje durven.

Workshop 2: Chronisch flexibel actief omgaan met de strubbelingen in het dagelijkse leven door Mo Landsman

Vind je het wel eens lastig om een zinvolle dagbesteding te vinden? Herken je het gevoel dat je even niet weet hoe de dag te beginnen? Of weet je niet hoe je bepaalde doelen of dromen kunt bereiken? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

Met dit soort vragen heb ik ook geworsteld. In mijn zoektocht ben ik tot bepaalde inzichten gekomen en heb ik survivaltips bedacht. In deze workshop laat ik je aan de hand van mijn persoonlijke ervaringen en kennis uit de positieve psychologie zien hoe je een eerste stap kan maken om in actie te komen. Dit alles met een dosis humor en flexibiliteit. Mijn survivaltips zullen een leidraad vormen om samen actief (anders) bezig te gaan. Voor iedereen die zijn of haar leven wil updaten en/of op een andere, flexibele manier bezig wil met doelen, strubbelingen of dromen.

Website: www.chronisch-flexibel.nl


Workshop 3: Mindset; breng jezelf verder

Je overtuigingen, denkstijl, mentaliteit, hebben grote invloed op hoe je in het leven staat en uitdagingen aangaat. Niet alleen talenten en vaardigheden zijn bepalend voor succeservaringen; ook je mindset is van grote invloed. Denk je dat je met hard werken en het opdoen van ervaringen verder komt? Of moet je het doet met de talenten en kwaliteiten die je hebt gekregen?

In deze workshop gaan we op een praktische manier aan de slag, om te ervaren hoe je ideeën je leven beïnvloeden.

Algemene informatie

Wilt informatie over deze dag dan kunt u mailen naar: andersactieven-cnv-connectief@cnv.nl Als u zich niet per mail kunt aanmelden dan mag dat per post naar: Flip Homburg, Hoogewei 44, 4464AL Goes.

De stukken voor het gedeelte jaarvergadering worden u per mail toegestuurd als u zich per mail heeft aangemeld. Meldt u zich anderszins aan dan liggen deze stukken bij de ingang van de zaal klaar.

Er is plaats voor 60 personen. Aanmeldingen worden behandeld naar volgorde van binnenkomst. De uiterste inschrijfdatum is 25 oktober 2018.

Reiskosten worden vergoed volgens de hiervoor geldende regeling van CNV Connectief.

Locatie en bereikbaarheid

Het Brandpunt is gevestigd aan de Oude Utrechtseweg 4a te Baarn. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf trein- en busstation Baarn bent u in slechts 5 minuten lopen bij Het Brandpunt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zalencentrum Het Brandpunt

bij de Paaskerk

Oude Utrechtseweg 4a

3743 KN Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen