Hoe veilig is Noord-Holland

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AMVO De Gastheer van Volendam

106 Julianaweg

1131 DJ Volendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hoe veilig is Noord Holland, met Klaas Wilting.

Over dit evenement

*DE PROMOTIECODE DIE GEVRAAGD WORDT BIJ HET BESTELLEN VAN EEN KAARTJE IS UW E-MAILADRES WAARMEE U LID BENT GEWORDEN VAN FVD!*

Na eerdere succesvolle evenementen heeft FVD Noord Holland het genoegen u wederom uit te nodigen voor de volgende Provinciale bijeenkomst. Op vrijdag 5 juni zullen wij elkaar treffen in AMVO de Gastheer van Volendam. Speciale gast deze middag is Klaas Wilting, de voormalige woordvoerder van de Politie Amsterdam die zal spreken over alle facetten omtrent criminaliteit. Daarnaast kunt u ook deze bijeenkomst weer in gesprek gaan met uw FVD volksvertegenwoordigers uit Noord Holland.

“Is de overheid verantwoordelijk voor de groei van de criminaliteit? Is het gedoogbeleid mislukt? Wat kunnen wij zelf doen? Wat heb ik in mijn tijd als agent en als woordvoerder meegemaakt en hoe is de samenleving veranderd?“

Deze vragen en nog veel meer zal Klaas Wilting vrijdagavond beantwoorden als spreker op de bijeenkomst van Forum voor Democratie samen met Ivo Mantel, Hoofdagent in Amsterdam en Statenlid voor Forum voor Democratie in Noord Holland.

Wij nodigen u van harte uit om daarbij te zijn en u kunt 2 introducés meenemen. Wij kijken uit naar uw komst! Bestel nu uw tickets. Vergeet uw identiteitsbewijs niet mee te nemen.

locatie:

Julianaweg 106,

1131 DJ

Volendam

Inloop: 19:00 uur, aanvang 19:30 - 22:00 uur

Toegang: € 6,00 p.p.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AMVO De Gastheer van Volendam

106 Julianaweg

1131 DJ Volendam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen