Gratis

Hoe wordt mijn bedrijf CO2-neutraal? (Regio Apeldoorn)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Apeldoorn

26 Landgoedlaan

7325 AW Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wij vertellen u alles wat u nodig heeft om 100% CO2-neutraal te ondernemen en volledig klimaatneutraal uw producten te verkopen.

Over dit evenement

Wij helpen u op weg om 100% CO2-neutraal te ondernemen

Steeds meer mensen willen hun steentje bijdragen aan een schonere wereld. Ook bedrijven en organisaties kiezen vaker voor duurzaam ondernemen. Maar hoe geef je deze duurzame ambities handen en voeten?

Met CO2-neutraal ondernemen wordt bedoeld dat een bedrijf bewust is van haar vervuiling en er iets aan doet om dit te verminderen. Het doel van CO2-neutraal worden is om geen CO2-uitstoot te hebben of de uitstoot volledig te compenseren.

Dit doel kun je realiseren door het opwekken van groene energie, je uitstoot te compenseren, in circulariteit te investeren of door bomen te planten. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. DutchGreen organiseert daarom op woensdag 13 oktober in Van der Valk Den Haag - Nootdorp een lunchpresentatie om u van A tot Z te vertellen over CO2-neutraal ondernemen en het verkrijgen van het label als 100% CO2-neutraal bedrijf.

100% CO2-neutraal en volledig klimaatneutraal

Het is natuurlijk belangrijk dat we allemaal bijdragen aan een betere toekomst en de oplossing voor het klimaatproblemen. Maar naast een schonere planeet voor onze kinderen, zitten er ook commerciële voordelen aan klimaatneutraal ondernemen.

Tijdens de lunchpresentatie vertellen we u alles over de Financiële voordelen. Ook praten we u bij over toekomstige wetgeving. CO2-neutraal ondernemen is goed voor het imago van je bedrijf. En een groen imago trekt gedreven mensen met dezelfde mindset naar je bedrijf toe en je bent een interessante partner voor overheden en investeerders.

Stel uw vragen aan het team van DutchGreen

Twee impact consultants van DutchGreen en een project manager zijn bij deze lunchpresentatie aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en uw bedrijf verder te helpen verduurzamen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Apeldoorn

26 Landgoedlaan

7325 AW Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator DutchGreen

Organisator van Hoe wordt mijn bedrijf CO2-neutraal? (Regio Apeldoorn)

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen