Gratis

Meerdere data

'Hoe ziet een dag op het Barlaeus eruit' 3

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
'Hoe ziet een dag op het Barlaeus eruit' 2

Over dit evenement

Leuk dat jullie interesse hebben in 'hoe een dag op het Barlaeus eruit ziet'! In dit 'lesje' vertellen een eersteklasmentor en leerlingen wat je kunt verwachten als je naar het Barlaeus gaat. We hadden jullie uiteraard veel liever op school ontvangen, maar dat zit er voorlopig niet in.

Als je je hebt aangemeld, krijg je een bevestiging per e-mail met daarin een link naar de evenementpagina binnen Eventbrite. Daar staat een instructie hoe in te loggen op BBB (het online medium van het Barlaeus). Let op dat je de link goed bewaart: ieder vak heeft op ieder moment een andere link. We vragen je graag samen met je ouders op één scherm in te loggen als ze ook mee willen kijken en de link niet aan vrienden door te geven: er is een maximum aan het aantal bezoekers per les om te zorgen dat het systeem soepel blijft draaien voor iedereen.

Zoals gezegd, dit had zeker niet onze voorkeur, maar we hopen jullie op deze manier toch een goed beeld te geven van wat het Barlaeus te bieden heeft. Kijk ook vooral op onze website onder het tabblad Achtste-groepers en video om wat meer mee te krijgen van de sfeer!

Margriet Bosman, conrector onderbouw

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Barlaeusgymnasium

Organisator van 'Hoe ziet een dag op het Barlaeus eruit' 3

Beste achtstegroepers en ouders,

Hier vind je alle lessen die we geven op vrijdag 21 januari 2022 op de online Open Avond. Je kunt zelf een programma samenstellen uit alle opties die we aanbieden: van Latijn tot kletsen met leerlingen, van Frans tot geschiedenis, van wiskunde tot informatie over zorg & begeleiding. In totaal kun je dus drie keuzes maken. Zorg wel dat je goed let op de tijdstippen: het is uiteraard niet mogelijk om twee dingen op hetzelfde tijdstip te doen! De rondes zijn als volgt:

  • 16.30 - 17.00 uur
  • 17.30 - 18.00 uur
  • 19.00 - 19.30 uur

Maak een mooi programma voor jezelf en tot de 21e!

Margriet

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen