€ 12,50

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Hof van Cartesius

Vlampijpstraat 94

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil je de bouw van Het Hof van dichtbij meemaken? Kom op Hofsafari!

Bij Het Hof van Cartesius wordt voor 90% circulair gebouwd! Bij ons gaan leden zélf hun eigen werkplek afbouwen, met gebruikt materiaal. Zo maken we samen Het Hof en maken we samen de stad. We gaan dit op verschillende manieren doen – in ieder geval door gebruik te maken van materiaal uit sloopprojecten; bijvoorbeeld het verwerken van spoorrails in de constructie of door de huurders de paviljoens zelf te laten aftimmeren met circulair materiaal. Wil jij zien hoe het ook anders kan? We nemen je mee op safari door circulaire bouwplaats Het Hof!

Tijdens deze safari gaan we op ontdekkingstocht door de circulaire bouwplaats: welke materialen krijgen op Het Hof een tweede leven? Hoe gaan onze eigen huurders zélf aan de slag met het afbouwen van hun werkruimtes? Hoe kun je zelf aan de slag met circulair materiaal?

Omdat wij de Hofsafari tot een succes willen maken kunnen er tot 20 bezoekers zich inschrijven op deze dag! Bij minder dan 10 inschrijvingen zijn we genoodzaakt deze af te zeggen of samen te voegen met een andere dag, dus neem je vrienden en collega's mee!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Hof van Cartesius

Vlampijpstraat 94

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen