HofvijverSalon donderdag 20 augustus

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pulchri Studio

15 Lange Voorhout

2514 EA Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Eppe de Haan over zijn œuvre

Over dit evenement

Eppe de Haan is een van die begenadigde kunstenaars met een vaste werkplek in Pietrasanta, het Mekka voor beeldhouwers in Toscane. Daar werkt hij in de befaamde Studio Sem, waar meer Nederlandse beeldhouwers hun sporen hebben liggen.

"Ik ben geen vlotte prater. Kijk naar mijn werk, een verhaal heb je daarbij niet nodig. Als beeldhouwer laat ik mij inspireren door het menselijk landschap. Torso’s en gezichtsfragmenten staan centraal. Ik werk in Marmer, Brons, Zilver en Hout."

Sinds de intelligente lock-down werkt hij in zijn atelier in Den Haag, in afwachting van het moment dat hij weer naar Pietrasanta kan terugkeren. Het plan was om deze HofvijverSalon vooraf te laten gaan aan de overzichtstentoonstelling welke deze zomer in Pulchri zou plaatsvinden, maar wegens de onvoorspelbaarheid der maatregelen tot nader order is uitgesteld. Wij hebben gemeend deze Salon toch te moeten wijden aan Eppe en zijn werk. Schoonheid in tijden van schraalte is wat de mens nodig heeft. Wij staan met u graag stil bij de schoonheid van zijn werk!

Datum en tijd

Locatie

Pulchri Studio

15 Lange Voorhout

2514 EA Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen