€ 453,75

HOGIAF Business Accelerator Bootcamp

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

HOGIAF Business Accelerator® Bootcamp

Twee inspirerende dagen in het teken van versnelde bedrijfsgroei

Sprekers: Sander Klos (IENS.nl) - Fons Houtkamp (L'Oreal Azië) - Jeroen Willems (Partner White Forest Investments) - Richard Goemans (Partner Venture Lawyers)

Zaterdag 22 september 2018 // Conferentiecentrum Zonheuvel Doorn // Tickets 375,- // €23,50 per dag voor catering (lunch, koffie, thee)

--------------

Inspiratie opdoen? Bedrijfsgroei realiseren? Je bedrijf beter organiseren? Investeerders aantrekken? Bedrijf verkoopklaar maken? Netwerken met start-ups, scale-ups en investeerders?

Het Bootcamp is een sensationele seminar/workshop cross-over van 2 dagen in workout-vorm, waarin we onze unieke Business Accelerator® Formule voor zoveel mogelijk ambitieuze ondernemers beschikbaar maken. Het Bootcamp geeft jou als ondernemer zoveel mogelijk concrete, implementeerbare inzichten voor de verdere groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Het bestuur van HOGIAF is verheugd een samenwerking te hebben gesloten met Business Accelerator. Speciaal voor de leden van HOGIAF stelt Business Accelerator haar waardevolle groeiformule open voor de leden van HOGIAF. HOGIAF organiseert in samenwerking met gespecialiseerde partners regelmatig cursussen, trainingen en seminars met als doel het delen van kennis en het professionaliseren van ondernemers. Deze activiteiten zijn gericht op specifieke thema’s en uitdagingen die ondernemers in de praktijk tegenkomen en vormen een essentieel onderdeel van de HOGIAF Academy.

Innovatie en Professionalisering zijn twee van deze thema's die in het Bootcamp aan bod komen. Om versnelde groei en innovatie voor zoveel mogelijk ondernemers beschikbaar te maken, passen we een toegankelijke, makkelijk toepasbare groeiformule toe: de Business Accelerator® Formule.

Deze formule is universeel en voor alle soorten bedrijven geschikt. Of je nu een Business to Business of een Business to Consumer bedrijf hebt, of je een product of een dienst voert: bedrijven die willen opschalen lopen altijd tegen dezelfde uitdagingen aan. Versneld winnen van nieuwe klanten, het ontwikkelen van een sterke organisatie en de schaalbaarheid van het bedrijf. De belangrijkste uitdagingen en oplossingen daarvoor worden tijdens het Bootcamp behandeld.

---------------

Wat bereik je met het Bootcamp?
In het Business Accelerator® Bootcamp word je in een intensief programma gedurende twee dagen getraind om te denken als een 'scale-up': een snel groeiend bedrijf gericht op waardegroei. Het Business Accelerator® Bootcamp geeft je een helder beeld van a) hoe je er nu voor staat met je bedrijf b) hoe je versneld kunt groeien c) welke factoren je bedrijf meer waard maken en d) wat je moet doen om investeerders aan te trekken of een succesvolle verkoop te realiseren.

We gaan tijdens deze twee intensieve dagen de essentie van de Business Accelerator® Formule aan je overbrengen, zodat je na het Bootcamp de formule zelf binnen je bedrijf kan implementeren. Dit brengt structuur in je bedrijfsgroei en geeft je een roadmap naar verdere professionalisering en uitbouw van je bedrijf. Waarbij je risico's verlaagt, je concurrentiepositie verbetert en een steviger bedrijf neerzet.

Zo pluk je niet alleen de vruchten van een verhoogd resultaat op de korte termijn, maar laat je de investeringen binnen je bedrijf langdurig renderen en vaar je een toekomstbestendige koers. Met een verlaagd risico en een verhoogd rendement. Hoe cool is dat.

Natuurlijk is groei in omzet, winst en waarde het gevolg ervan, maar we vinden het veel belangrijker dat duurzame, bijzondere en wereldverbeterende producten, diensten en initiatieven de optimale support krijgen om te groeien. Daar wordt niet alleen jouw business, maar ook de wereld beter van. Positieve impact is dus ons belangrijkste motief.

-------------

Wat omvat het Bootcamp?

Het Bootcamp heeft de volgende onderdelen en inhoud:

  • Een sensationele seminar/workshop cross-over van 2 dagen in workout-vorm.
  • Een ideale reset die je op een andere manier naar je onderneming laat kijken en je gaat laten denken als een 'scale-up'!
  • Een blauwdruk voor versnelde groei met daarin de belangrijkste thema's, zoals strategische marketing, organisatie en samenwerking, optimale schaalbaarheid, waardebepaling, waardeopbouw en optimale verkoopbaarheid.
  • Bewezen strategische instrumenten die uitblinken in eenvoud en toepasbaarheid.
  • Je gaat zelf aan de slag met enkele van de meest belangrijke instrumenten voor jouw business - in bootcamp-vorm.
  • Je doet een schaalbaarheidstest met groei-validatie: hoe staat je onderneming er nu voor en waar liggen je beste groei-opties?
  • Je leert kijken als een investeerder naar je eigen bedrijf - wat is het nu waard en hoe kan ik nieuw kapitaal aantrekken?
  • We laten inspirerende business cases zien over versnelde groei en de uitdagingen en oplossingen daarbij.
  • Leren innoveren door de interactie met andere ondernemers is van hoge waarde, zonder bijkomende kosten: kortom onbetaalbaar.
  • Het programma is op een bijzondere locatie, is goed verzorgd en biedt genoeg ruimte om te netwerken met andere ambitieuze ondernemers.

--------------

Wat zijn de details?
Het Bootcamp wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 op het Landgoed Zonheuvel te Doorn. We bieden het Business Accelerator Bootcamp voor een sterk gereduceerde prijs aan. Hiervoor volg je twee dagen voor slechts €375 dit intensieve en waardevolle seminar.

Omdat we willen dat je je met focus kunt concentreren op het programma en er voor jezelf het maximale uit haalt, bestellen we voor iedereen een catering-pakket voor twee dagen. Zo hoef je tijdens het programma niet op zoek naar een broodje en kan er tijdens de lunch nog eens worden doorgepraat met andere deelnemers. Vooraf wordt de catering door ons bij Zonheuvel besteld (lunch, koffie, thee, etc). Wij bieden dat op onze beurt aan tegen kostprijs: €47,= per deelnemer voor twee keer lunch plus koffie / thee. Overnachten is niet nodig, maar Zonheuvel heeft een mooi voorstel voor je gemaakt. Vraag ernaar bij het Landgoed.

Ambitieus? Kom naar het Bootcamp en breng je bedrijf naar versnelde groei.

--------------

Het Business Accelerator® Bootcamp wordt mogelijk gemaakt door de volgende partners // HOGIAF // MKB Nederland // White Forest // Triceps Talentontwikkeling // Venture Lawyers // Small Business Monitor // Business Accelerator // Landgoed Zonheuvel

--------------

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Landgoed Zonheuvel ligt aan de doorgaande weg tussen Maarn en Doorn. De directe nabijheid van een aansluiting op de A12 en taxidiensten vanaf intercity-NS-station Driebergen-Zeist garanderen een uitstekende bereikbaarheid.

Amersfoortseweg 98 | 3941 EP Doorn | 0343-473 500

Openbaar vervoer: OV9292.nl
Auto / motor: Google Maps of ANWB Routeplanner
Amsterdam Airport Schiphol: Schiphol Transfer Assistance desk

Werkzaamheden
In september 2017 is gestart met de realisatie van het ecoduct N227 tussen Maarn en Doorn. Op de grenzen van Landgoed Zonheuvel worden rasters en wildroosters aangelegd, om te voorkomen dat dieren de weg op gaan. Bezoekers van Landgoed Zonheuvel zullen hiervan minimale hinder van ondervinden. Eind 2018 is het ecoductvolledig ingericht en is de passerbaarheid voor de dieren een feit.

Wat mag zich aanmelden voor het evenement?

Het evenement is toegankelijk voor leden van de HOGIAF en eventuele introducees. Per lid mogen er maximaal twee introducees worden meegenomen.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Gezien de regels van de overheid met betrekking op horeca en de kwaliteit van voedsel binnen Zonheuvel, mogen er helaas geen meegebrachte etenswaren worden meegenomen. Een flesje water of een kleine versnapering is natuurlijk geen probleem. Er wordt een maaltijdpakket aangeboden voor het gereducdeerde tarief van 47,- voor het weekend.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Bij vragen kunt u contact opnemen met tickets@businessaccelerator.nl.

Wat is het restitutiebeleid?

Afzegging kan tot 30 dagen voor het event.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen