HoLaPress Wandeltocht
Gratis
HoLaPress Wandeltocht

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

HoLaPress gebouw

Kluizerdijk 1

Valkenswaard

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 5 november organiseert AVV de derde HoLaPress Wandeltocht. De vernieuwde tocht voert over de prachtige wandelpaden van Valkenswaard. Wij zijn niet voor niets de Wandelgemeente 2016. De wandeltocht is geschikt voor zowel de ervaren wandelaars als voor het gehele gezin. De verschillende afstanden zijn goed gemarkeerd en voor zien van een rustplaats waar men kan genieten van een hapje en een drankje. De start van de diverse afstanden is vanuit de grote tent achter het HoLaPress gebouw aan de Kluizerdijk 1 te Valkenswaard. Tussen 8.00-10.00 uur kan men starten voor de tocht van 30 km. Als dit te ver is heeft u nog de keuze uit de afstanden 20, 15 of 10 km. De deelnemers voor de 20 km kunnen starten tussen 8.00-12.00 uur. Deelnemers aan de 15 km starten tussen 8.00-13.00 uur. Voor de kortste afstand kunt u starten tussen 8.00-14.00 uur. Zowel bij de start, de rustposten en de finish zijn stempelposten aanwezig. Als u terug bent van uw wandeltocht en zich heeft afgemeld bij het secretariaat ontvangt u een herinnering aan deze dag en kunt u nog nagenieten in de grote tent onder het genot van een hapje en een drankje.

Het inschrijfgeld voor de wandeltocht bedraagt slecht €3,00 en voor leden van de wandelend slechts €2,00. De betaling van het inschrijfgeld kan alleen op de dag zelf bij het secretariaat.

Het secretariaat is op deze dag gevestigd in de grote tent achter het HoLaPress gebouw aan de Kluizerdijk 1 te Valkenswaard. Voor info verwijzen wij u naar www.valkenloop.nl of neem contact op met 06-10917244 of met 06-54601316

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

HoLaPress gebouw

Kluizerdijk 1

Valkenswaard

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen