Uitverkocht

Holistik lezing door huisarts Juriaan Galavazi: Zie je klacht als kans

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The College Hotel

1 Roelof Hartstraat

1071 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ga je klacht zien als kans: het is misschien wel het beste medische advies dat je ooit zult krijgen. Het is afkomstig van holistisch huisarts Juriaan Galavazi. Juriaan gelooft dat lichaam en geest onlosmakelijk zijn verbondenheid. En wanneer je fysieke en mentale klachten gaat onderzoeken in plaats van onderdrukken kan je leven plots een positieve wending krijgen. Op donderdag 22 februari geeft Juriaan een life changing lezing in Amsterdam. En jij kunt er bij zijn!

Je lichaam is een richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant het op wil. In feite is je lijf een stuk slimmer dan je hoofd. En toch negatieve gedachten en gevoelens soms de overhand. Dit kan leiden tot allerlei fysieke klachten zoals buikpijn, hartkloppingen en blessures. Klachten hebben jou iets te vertellen. Als je leert luisteren naar wat ze te zeggen hebben kun jij jouw leven een indrukwekkende positieve wending geven.

Lezing donderdag 22 februari

Op donderdag 22 februari geeft Juriaan voor het eerst een lezing in Amsterdam. En we zouden het ontzettend leuk vinden als jij er bij kunt zijn. Deze kennis neem je mee naar huis:

1. Je krijgt inzicht in de 4 meest voorkomende oorzaken van ziekte
2. Je krijgt 100% invloed op je fysieke en mentale gezondheid
3. Je leert jezelf op de eerste plek te zetten
4. Je krijgt handvatten hoe je jezelf in het dagelijks leven kunt begeleiden bij angst, twijfel, jaloezie en onzekerheid.

Het tweede deel van de lezing is volledig interactief. Er is mogelijkheid om je klacht of vraag in te brengen en persoonlijk advies te krijgen.

Wanneer: donderdag 22 februari 2018
Waar: Ferilli’s at The College Hotel – Amsterdam
Ontvangst: tussen 18.00 en 19.00 uur met pompoensoep en salade
Lezing: van 19.00 uur tot 21.30 uur
Ticket: €45 – inclusief verse Italiaanse pompoensoep en salade en een healing goodiebag t.w.v. €25

Over Juriaan

Juriaan Galavazi is huisarts en coach. Naar zijn mening is het geen toeval dat sommige mensen ziek worden of klachten krijgen. “Lichaam en geest zijn niet van elkaar te scheiden. We kunnen het apart beschrijven, maar het functioneert als één geheel. De westerse geneeskunde kijkt vaak naar alleen óf het hoofd óf het lijf”. Het keerpunt in zijn visie is ontstaan na een periode van tegenslagen. “Burn-out, depressie, fysieke klachten en privé-omstandigheden maakten dat ik al snel inzag dat de oplossing niet binnen de reguliere zorg zat en het slikken van medicijnen. Een reis langs diverse begeleiders van kunstzinnig coachen tot haptonomie en van intensieve coachingsessies tot rebalancing hebben me weer terug bij mijn gevoel gebracht. Deze ervaringen hebben me geleerd – en leren me nog steeds – hoe ik authentiek kan blijven en leiding kan houden over mijn gedachten en gevoelens. Dat leidt tot een gezonder leven, zowel fysiek als mentaal. Dat gun ik anderen ook”.

In zijn werk helpt Juriaan mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Hij slaat daarbij een brug tussen de reguliere en complementaire zorg. “De reguliere (huisarts-)geneeskunde is en blijft de basis van onze praktijk, maar wij bieden de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken door ook diverse andere specialismen aan te bieden”.

Over Holistik

Holistik is een online magazine voor de stijlvolle wereldverbeteraar. Het magazine is in het voorjaar van 2015 opgericht door Evelyn van Hasselt (1977) en Karlijn Visser (1986) en bereikt meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand. Met Holistik geven Evelyn en Karlijn gehoor aan hun wens om van de wereld een mooiere plek te maken. Holistisch leven met respect voor mens, dier en natuur speelt hierbij een sleutelrol.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The College Hotel

1 Roelof Hartstraat

1071 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen