€ 7,49

Holistik's Conscious Christmas Fair: dé kerstmarkt met een goed verhaal

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The College Hotel

1 Roelof Hartstraat

1071 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoewel we steeds minder waarde hechten aan materiële zaken, genieten we intens van de mooie dingen van het leven. Zéker als we die cadeau kunnen geven. Vanuit die gedachte organiseren we op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 een plek waar ethics + esthetics samenkomen: Holistik's Conscious Christmas Fair!

Laat je verrassen door een mix van stijlvolle merken met een goed verhaal. Dit maakt de kerstmarkt tot een one-stop-shop for holy stuff waar het niet uitmaakt wat je koopt. Het zal altijd een goede keuze zijn. Toch gaat onze missie nog een stapje verder dan het samenbrengen van mooie merken met een goed verhaal. We leven in tijd waarin mensen door de waan van de dag minder betrokkenheid tonen en het maken van echt contact steeds moeilijker lijkt. En dat heeft zijn weerslag op de manier waarop we kerstinkopen doen.

Kochten we kerstcadeautjes vroeger nog met aandacht, tegenwoordig scoren we geschenken het liefst last minute in een webshop. Very convenient, dat zeker. Maar is het niet veel leuk om van de bank af te komen en de mensen achter al die mooie merken te ontmoeten? Om te luisteren naar hun verhaal en naar huis te fietsen met een tas vol mooie cadeautjes, waarmee je zelf een positieve boodschap de wereld in kunt brengen? Precies die beweging willen we in gang brengen met de Conscious Christmas Fair.

Onze missie reikt verder

Helaas is het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend dat er allerlei cadeautjes onder de kerstboom liggen. Daarom geven we per verkocht kaartje €1 aan Het Vergeten Kind. Deze organisatie zet zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Denk aan verslavingen, psychische problemen, armoede,... Het Vergeten Kind helpt deze kinderen door acitiviteiten te organiseren en hun situatie structureel te verbeteren. Met het ingezamelde geld van de kerstfair willen we deze kinderen de warme kerst geven die elk kind verdient.

Deze green glamour merken doen mee

Zelf vinden we het een super leuke mix van merken die tot nu toe hebben toegezegd om deel te nemen. Van grote, toonaangevende merken tot kleinere niche merken zoals Lovechock, Squalan, Abloom Skincare, Yoshiko Home, Provamel, Rock your World, Shoti Maa, Riverstones, Bloomon, Oh-Lief, Kama Ayurveda, Colour & Spice, Maium, KeVita, Geluksmomentjes, Your Innner You, Miraflor en Manipura Mala.

Datum, tijden & locatie

De Conscious Christmas Fair vindt plaats op zaterdag 15 december van 16.00 uur tot 21.00 uur en zondag 16 december van 11.00 uur tot 17.00 uur op een goed bereikbare locatie in hartje Amsterdam: The College Hotel. De lichtjes in de bomen en knapperende vuurkorven in de sprookjesachtige binnentuin maken dit tot een locatie die kerst ademt.

Over Holistik

Holistik is een online magazine voor de stijlvolle wereldverbeteraar. Het magazine is in het voorjaar van 2016 opgericht door Evelyn van Hasselt (1977) en Karlijn Visser (1986) en bereikt meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand. Met Holistik geven Evelyn en Karlijn gehoor aan hun wens om van de wereld een mooiere plek te maken. Holistisch leven met respect voor mens, dier en natuur speelt hierbij een sleutelrol.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The College Hotel

1 Roelof Hartstraat

1071 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen