Hollands Gedistilleerd in Heiloo (Noord-Holland) 20-11-2021

Venster Acties en details

Niet beschikbaar

Evenementdetails

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

425 Kennemerstraatweg

1851 PD Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hollands Gedistilleerd in Heiloo

Over dit evenement

Tickets en info: www.fletcherevents.nl

Speciaal geselecteerd voor een avond heerlijk meezingen en dansen op de beste artiesten van eigen bodem, dat is Hollands Gedistilleerd in Heiloo. Een drankje, een praatje en uit volle borst meebrullen op de kneiterhits van bijvoorbeeld Tino Martin en Ramon Boekel.

Tino Martin Als een bliksemflits leek Tino Martin vorig jaar in een uitverkochte Ziggo Dome het grote publiek te raken. Maar wist je dat deze Haagse volkszanger al in 2002 als Rene Froger in de Soundmixshow stond? Inmiddels scoort hij hit na hit en genoot heel Nederland van hem tijdens De Beste Zangers. En jij nu ook, tijdens Hollands Gedistilleerd.

John de Bever Van beste zaalvoetballer ter wereld tot huiszanger van de Oranje Leeuwinnen, dat is John de Bever in een notendop. Hij scoorde met twee tracks van de single ‘Toen kwam jij’ een unieke top 100 hit samen met Anny Schilder. En hij maakte een succesalbum met Marianne Weber. Niemand krijgt die lach nog van zijn gezicht.

Dario Dario scoorde hits met ‘Zij gelooft in mij’ en ‘De clown’ en zong duetten met George Baker, Sugar Lee Hooper en Benny Nijman. Steeds weer vond hij zichzelf opnieuw uit, zoals blijkt uit populaire meezingers als ‘Vandaag is zo’n dag’. Zing je ook mee?

Ramon Boekel Het is pas een Fletcher feest als Ramon is geweest. Ramon Boekel behoort inmiddels tot de harde Fletcher kern. Opzwepend tijdens Funky Fletcher en terug naar de 60’s en 70’s tijdens ons nostalgie feest. Intussen scoorde hij met ‘Hé hallo’ al een nummer 1 hit op radioNL. Tijd om hem live te leren kennen.

Voor meer informatie over dit event, klik hier.

Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

425 Kennemerstraatweg

1851 PD Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Fletcher Events

Organisator van Hollands Gedistilleerd in Heiloo (Noord-Holland) 20-11-2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen