Holy Spirit Revival Weekend

Venster Acties

Holy Spirit Revival Weekend

3 Dagen vol van Gods Heilige Geest - Kampeerfestival waarbij je meer van Gods gaven gaat leren. De gaven van de Geest staan hierbij centraal

Door Christengemeente Connect - Martin & Cobie Nanninga

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 9 jun. 2023 19:00 - zo. 11 jun. 2023 14:00 CEST

Locatie

Gasselterboerveenschemond Gasselterboerveenschemond 22 9515PN Gasselternijveenschemond Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 dag 19 uren
  • eTicket voor mobiel

Voor de 3e keer wordt het Holy Spirit Revival Weekend georganiseerd. Vanaf nu vast in tweede weekend van juni. Kom met je tent, caravan of camper, of als daggast, naar ons festival. In 3 dagen veel ontmoetingen met God en met elkaar. Gasten komen uit heel Nederland.

Sprekers: Klaas van Denderen en Martin Nanninga

Doel van deze dagen is de tijd hebben om meer te leren in drie dagen van Gods bedoeling met jou. Ontvang bevrijding en/of genezing en zet alle luiken open voor Zijn aanwezigheid in je leven.

De gaven van de Geest (1 Cor 12) komen vrij als de vervulling van de Geest heeft plaatsgevonden. We gaan hierover spreken en we gaan het ook in de praktijk brengen. Het zou zomaar kunnen dat vanaf dit weekend jouw relatie met God helemaal is veranderd en verdiept.

Reserveringskosten zijn helaas nu wel nodig. Het betreft € 15 per tent/caravan/camper en daarnaast € 5 per persoon per dag. (kinderen tot 16 jaar zijn gratis)

Honden kunnen helaas niet meegenomen worden.

Over de organisator

€ 5 – € 15