Hoogbegaafde Jongvolwassenen Meet-up 18-30 Jaar R'dam | Vr 30-sep om 15:00

Venster Acties

Hoogbegaafde Jongvolwassenen Meet-up 18-30 Jaar R'dam | Vr 30-sep om 15:00

Informele uitwisseling over carrière, studie & relaties voor jongvolwassen hoogbegaafden (15 plekken)

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Hogeschool Rotterdam - Museumpark hoogbouw 1 Burgemeester S'jacobplein 3015 CA Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

Op vrijdag 30 september om 15:00 organiseert HSPB.nl een informele meet-up voor jongvolwassen hoogbegaafden over de thema's studie, carrière en relatie(s) in Rotterdam. De meet-up vindt plaats in de kantine van de Hogeschool Rotterdam Museumplein Hoogbouw, ingang bij metrostation Dijkzigt. Er zijn in totaal 15 plekken beschikbaar. De meet-up duurt tot ongeveer 18:00.

Het doel van de meet-up is om onder het genot van een drankje andere hoogbegaafden te leren kennen om ideeën, ervaringen & verlangens te delen rondom het maatschappelijke en sociale leven. Het staat je vrij om iets wat je bezighoudt mee te nemen.

Interesse om deel te nemen?

Ben jij hoogbegaafd, tussen de 18 en 30 jaar en wil jij graag bij deze meet-up aanwezig zijn, registreer dan je ticket via Eventbrite. Er zijn in totaal 15 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met registreren als je interesse hebt, want anders zijn alle plekken wellicht al vergeven. Je deelname is alleen bevestigd als je je ticket via Eventbrite hebt geregistreerd.

Kosten

Deelname aan de HB meet-up verloopt via donatie-tickets: je bepaalt zelf wat je kunt betalen. Onze gemiddelde richtprijs per persoon is € 7,50. Sommigen zullen wat minder kwijt kunnen, anderen meer. Dit bedrag dient te worden afgerekend via Eventbrite.

Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Iedereen ontvangt na afloop van de meet-up een Tikkie/betaalverzoek voor de genuttigde drankjes en/of hapjes.

*Mocht je een ticket hebben gekocht maar uiteindelijk niet kunnen komen, dan vindt er geen restitutie van het ticketbedrag plaats.

Locatie en vervoer

Hogeschool Rotterdam Museumplein Hoogbouw ligt aan het metrostation Dijkzigt, en is ook met bus 44 vanaf het Zuidplein of het Centraal Station te bereiken. De dichtstbijzijnde parkeergarage is City Garage Museum Park.

*Mocht je op de plaats van bestemming zijn, dan kun je contact opnemen met de organisator van het evenement. Zijn contactgegevens zijn te vinden op het ticket dat je van ons ontvangt en in de bevestigingsmail.

Meet-up vol? Zet jezelf op de wachtlijst.

Mocht Eventbrite aangeven dat de meet-up vol zit, vergeet jezelf dan niet toe te voegen aan de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er afzeggingen zijn, waardoor er plekken vrijkomen. Je krijgt dan van ons een e-mail waarmee je alsnog een ticket kan registreren.

Postponed