Hoogbegaafden Meet-up Utrecht | Do 13-okt om 20:00

Venster Acties

Hoogbegaafden Meet-up Utrecht | Do 13-okt om 20:00

Informele en gezellige meet-up voor hoogbegaafden (15 plekken)

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht 4 Winthontlaan 3526 KV Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

Op donderdag 13 oktober om 20:00 organiseert HSPB.nl een gezellige, informele meet-up voor hoogbegaafden in Utrecht. De meet-up vindt plaats in de bar van hotel Van der Valk Utrecht. Er zijn in totaal 15 plekken beschikbaar. De meet-up duurt tot ongeveer 23:00.

Het doel van de meet-up is om onder het genot van een drankje (en eventueel hapje) andere hoogbegaafden te leren kennen en om er samen een gezellige avond van te maken. Het staat je vrij om spelletjes en/of andere leuke dingen mee te nemen.

Interesse om deel te nemen?

Ben jij hoogbegaafd en wil jij graag bij deze meet-up aanwezig zijn, registreer dan je ticket via Eventbrite. Er zijn in totaal 15 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met registreren als je interesse hebt, want anders zijn alle plekken wellicht al vergeven. Je deelname is alleen bevestigd als je je ticket via Eventbrite hebt geregistreerd.

Kosten

Deelname aan de meet-up verloopt via donatie-tickets: je bepaalt zelf wat je kunt betalen. Onze gemiddelde richtprijs per persoon is € 7,50. Sommigen zullen wat minder kwijt kunnen, anderen meer. Dit bedrag dient te worden afgerekend via Eventbrite

Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Iedereen ontvangt na afloop van de meet-up een Tikkie/betaalverzoek voor de genuttigde drankjes en/of hapjes.

*Mocht je een ticket hebben gekocht maar uiteindelijk niet kunnen komen, dan vindt er geen restitutie van het ticketbedrag plaats.

Locatie en vervoer

Hotel Van der Valk Utrecht ligt vlakbij de snelweg en er zijn voldoende parkeerplekken. Ook stopt er openbaar vervoer in de buurt.

*Mocht je op de plaats van bestemming zijn, dan kun je contact opnemen met de organisator van het evenement. Zijn contactgegevens zijn te vinden op het ticket dat je van ons ontvangt en in de bevestigingsmail.

Meet-up vol? Zet jezelf op de wachtlijst.

Mocht Eventbrite aangeven dat de meet-up vol zit, vergeet jezelf dan niet toe te voegen aan de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er afzeggingen zijn, waardoor er plekken vrijkomen. Je krijgt dan van ons een e-mail waarmee je alsnog een ticket kan registreren.